Followers

Food Walk:: Makan Ke Melantak nie????

Tuesday, September 27, 2011

Kalau kali pertama ke Red Wok nie kami makan Steamboat [klik sini]
kali nie kami mencuba masakan ala Thai dan Chinese pula

Kami??? siapa kami tu??
selalu acu dan EE kan tapi kali nie acu dan Abang Yeh; my anak saudara
dia baru ja sampai KL semalam...baru balik dari belayar
biasa la orang kapal, sekali balik banyak makanan yang diidamkan

Antara menu yang kami makan malam tadi

Photobucket

Photobucket

Tu dia selera orang kapal..amik kau..
mengalahkan satu family punya makan...walhal untuk dua je...
orang yang makan satu family pun tak penuh meja nya seperti kami nie...

Photobucket

Fuuhhhh...perut terasa nak pecah untuk habis kan semua makanan tu
korang rasa-rasa kami boleh habis kan ke???

Jeng....jeng...jeng....

-----


-----


-----


-----


-----






Taraaaaaaaaaaa.......

Photobucket

Tak de makna nye habis....kena tapau wei....
balik rumah je jadi macam ular sawa kekenyangan...
erkkkkk....Alhamdulillah....K.E.N.Y.A.N.G





Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

0 xoxo: