Followers

September:: Raya Di Panggung Wayang

Wednesday, September 7, 2011

Emm...bulan nie mesti ramai yang buat open house kan???
tapi acu belum lagi dapat jemputan lagi...huhuhu
tak sudi nak jemput acu ke???? uwaaaaaaaaa

Apa-apa pun, September nie banyak sangat movie yang acu nak tengok
jom tengok movies yang acu list kan kat bawah nie

1 September 2011 = Hantu Bonceng

acu dah tengok...nanti acu tulis review pasal filem nie ye



8 September 2011 = Nasi Lemak 2.0

Ada orang cakap jangan tengok filem nie sebab nie arahan Namewee
ala...budak Cina yang rosak kan lagu Negaraku tu
tapi acu tengok dia nya promo macam menarik je filem nie




15 September 2011 - Raya Tak Jadi

Tak sabar nak tengok filem nie
promo dia saja pun dah lawak...gelak guling guling dah



Johnny English Reborn - filem lakonan Mr.Bean...mesti best gak




22 September 2011 - Bini-Biniku Gangster

Wajib tonton sebab nie filem lakonan Shaheizy Sam




Wah!!!! kaya la tokey panggung wayang bulan nie!!!!!






Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

2 xoxo:

kakcik said...

Nak ikut Acu tengok wayang la... :)

@cu SaYaNg said...

kakcik::

bisa...nanti kita set date ya