Followers

Syawal Ke-4 : Baling Pin Dan Main Wayang

Tuesday, September 6, 2011

Tarikh:: 2 September 2011
Lokasi:: Central Square, Sungai Petani

Lepas solat Jumaat, acu, kakak & anak-anak saudara acu
keluar berpoya-poya di Sungai Petani
hajat di hati nak menonton wayang

Niat asal nak menonton di Sunway Carnival Penang
tapi memandang kan kesuntukan masa
kami pilih Central Square Sungai Petani saja

Kami sampai pukul 4 petang...show 4.15 dah full house
pilih show pukul 6 petang...mak oi!!! barisan depan sekali
uwaaaaaaaaaaa....mendongak la jawab nya

Melihatkan masih banyak lagi waktu
kami pilih untuk main bowling...
acu tak main lah...anak-anak saudara acu ja yang main
acu nie "dungu" sikit bab-bab baling pin nie...hehehehee


Photobucket

Photobucket

Habis main dah dekat pukul 6 petangkemudian terus la kami ke panggung
beli popcorn sebagai bahan kunyahan

Hah! amik kau...dah nak sama tinggi dah tiket tu dengan Syifa

Photobucket

Habis wayang terus gerak balik ke rumah
walau pun cuma beberapa jam tapi acu tetap enjoy dengan diaorang
insyaAllah panjang umur, ada rezeki nanti kita keluar lagi beramai-ramai






Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

5 xoxo:

AzMask said...

seronok kuar ngan anak buah..

gadisBunga said...

acu jenjalan SP rupanya?

@cu SaYaNg said...

Azmask::

tu la...seronok melayan diaorang

@cu SaYaNg said...

GB::

a'ah...dah lama sangat tak ke sana

PCL said...

bestnya berbowling acu...masih kat Sp lagi ke?...pcl n famili baru je sampai sini....cuti seminggu umh mertua.