Followers

Syawal Ke-12: Open House Dan Orang Kahwin

Monday, September 12, 2011

Ingat kan tahun nie tak ada orang jemput acu ke Open House
Alhamdulillah masih ada yang ingat...hehheehe

Sebenar nya open house pertama acu pergi ialah rumah sepupu acu
di Jalan Kebun, Klang...majlis nya pada Jumaat (9-9-2011)
acu ke sana dengan family kakak acu....
maaf la tak ada gambar...acu segan nak ambil gambar
sebab jemputan nya ramai sangat

Open House Ke-2 : Rumah Dr.Salmi
Tarikh: 10-9-2011

Acu ke rumah Dr.Salmi dengan Suria & Che Nah 2 beranak

Photobucket

Photobucket


Open house yang berkonsep kan gerai...ada 5 gerai semua nya
ada laksa & bihun sup, rojak pasembur & mee goreng mamak,
nasi beriani + buah, kambing golek dan manisan
antara makanan yang sempat acu jamah

Photobucket

Photobucket


Menu istimewa nya sudah tentu lah kambing golek
tapi maaf lah...kambing nya dah kena bungkus sebab hujan mula turun

Photobucket


Sebelum balik wajib bergambar dengan tuan rumah

Photobucket


Terima kasih daun keladi Dr.Salmi
tahun depan jangan serik jemput kami lagi...hehehehee


Majlis Kahwin: Jiji Dan Nora

Dari rumah Dr.Salmi, acu terus balik rumah
rehat dulu...bagi perut hadamkan dulu makanan-makanan tadi
tunggu EE datang...sebab nak pergi kenduri kahwin Jiji pula

Jiji salah seorang mekanik untuk si comel; satria kesayang acu
nie majlis sebelah lelaki...sebelah perempuan dah selesai minggu lepas
di Terengganu..apa ntah nama tempat nya...dah lupa

Kami pergi pun dah petang...dah pukul 4 lebih dah
tetamu dah balik dah semua nya...hehehehehee
tapi Alhamdulillah rezeki kami tetap ada

Photobucket


dapat makan kek pengantin...

Photobucket


Pergi lewat nie ada juga untung nya tau
tuan rumah siap tapau kan untuk kami bawa balik...hehehehe

Photobucket


Dikesempatan nie, acu nak ucapkan Selamat Pengantin Baru
untuk Jiji & Nora...

Photobucket


semoga berbahagia hingga ke akhir hayat
dan cepat-cepat dapat anak.....

Kenyang di rumah pengantin, kami terus ke KL
hajat di hati nak nonton wayang...Nasi Lemak 2.0 atau Final Destination 5
tapi tak ada rezeki lah...show semua nya 10.30 dan ke atas
malas pula nak tengok tayangan lewat malam nie

Jadi, kami cuma jalan-jalan cuci mata je kat Gardens
singgah Delicious makan cupcakes...makan lagi...hehehehee

Photobucket






Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

0 xoxo: