Followers

Syawal: Meriah nya Makanan...!!!

Thursday, September 22, 2011

Pepatah ada mengatakan rezeki jangan ditolak,musuh jangan dicari
jadi, bila ada saja jemputan makan-makan maka nya jangan ditolak...
kena memenuhi undangan tu seandai nya kita tak punya halangan kan???

Wah...kalau bab makan siap keluar kan hal felas sampah lagi kan???
hehehehee.....okey..okey...meh acu bagitau jemputan daripada siapa

Photobucket

Tengahari semalam acu ke Jamuan Raya yang dianjurkan oleh
salah satu vendor yang join venture dengan UPM nie
bertempat di Taman Botani, Putrajaya...
dah empat tahun berturut-turut acu datang jamuan diaorang nie
[baca sini..sini dan sini]

Tentu nye lah acu tak keseorangan...malu wei kalau pegi sorang
acu pergi dengan Suria dan Kak Win...
tiap-tiap tahun acu pergi dengan diaorang berdua nie
ada rahsia sebab tu kena pergi dengan diaorang berdua
apa rahsia??? sssshyyhhhhh!!! zip mulut..mana boleh bagitau..hehehee

Photobucket

Okay..back to the jamuan...
menu utama yang wajib setiap tahun ialah nasi Arab + kambing golek

Photobucket


Menu-menu lain hampir sama setiap tahun cuma beza nya
tahun nie tak ada laksa dan bihun sup.mungkin kurang sambutan kot

Photobucket

Cuba tengok siapa yang acu jumpa kat jamuan tu???
ada sesiapa kat sini yang kenal lelaki yang berdiri tu tak??
cepat angkat tangan....hahahahahhaaa

Photobucket








Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

6 xoxo:

AzMask said...

Macam ku kenal jejaka itu... hehehehe..

kakcik said...

Jinkamen kah itu? (Teringat bila tengok komen AzMask). :)

Acu free pada 23/10 nanti?

azieazah said...

Kenal. Dulu pernah jumpa sekali di ICEROOM. Pastu jumpa berkali kali dalam blog orang tuuu...hehehehe

KAKCIK, kenapa 23/10? Bukan nak buat 22/10 ker? Alamak saya sudah silap tarikh dah...

@cu SaYaNg said...

Azmask::

kalau selalu baca blog Eri-chan confirm kenal jejaka tu..hehehee

@cu SaYaNg said...

kakcik::

bukan jinkamen tapi zcat..couple Eri-chan tu...

insyaAllah 23/10 tu free...

@cu SaYaNg said...

kak azie::

hahahaha...tepat sekali!!!!

kakcik dah ubah tarikh kak z sebab kata nye ramai org keja on 22hb tu..kak z pun keja gak kan sabtu??