Followers

Ramadhan #2

Tuesday, July 24, 2012

Hari pertama puasa, berbuka dengan Emak dan keluarga
hari kedua acu berbuka dengan EE di Chili's, One Utama
Chili's memang restoran favourite acu :)

Photobucket

Set Ramadhan Special pilihan acu
Chicken Mushroom Soup + Honey Chipotle Chicken Crispers

Photobucket

Photobucket

Air tak termasuk dalam set...Smoothie Oreo

Photobucket

Set Ramadhan Special pilihan EE
Beef Soup + Lamb Shoulder

Photobucket

Photobucket

Coke Light memang pilihan EE setiap kali ke Chili's

One scoop vanilla ice cream dessert untuk both Ramadhan Set

Photobucket




Photobucket

14 xoxo:

kakcik said...

Satu perkara yang mak tak suka bila berbuka 'di luar' adalah kerana terpaksa bergegas mencari tempat solat. :)

@cu SaYaNg said...

kakcik::

memang pun mak...lepas makan memang kelam kabut la pi cari surau

gadisBunga™ said...

saya tak penah makan kat chillis. :D

tapi teringin nak terai. heheh.

anaa said...

yep setuju ngan kakcik..

waa, awal dah dating buka.. heee..

makchaq said...

Makchaq sekeluarga tak pernah berbuka posa kat luaq....kecuali sekali masa pakchaq kena outstation ke Lumut lebihkurang 20 tahun dulu..

tiba2 rasa kampungan betui la kami ni..

Kella said...

mak aihhhh kecur je rasa!
setakat ni belum lagi m=buke kat luo.. tak sempat lagi acu..=)

@cu SaYaNg said...

GB::

bebila balik KL,jom kita terai sama2 ek :)

@cu SaYaNg said...

kak anaa::

biasa nya lagi awal..sambut puasa dengan EE tapi tahun nie sebab puasa jatuh weekend so,sambut dengan family dulu lah :)

@cu SaYaNg said...

makchaq::

baguih la buka kat umah
acu nie sebab dok sorang so,kadang2 lagi meriah kalau dapat buka kat luaq :)

@cu SaYaNg said...

Kella::

ada banyak hari lagi kella :)

Papa Mifz said...

sedap nyer menu berbuka acu...marveles...

@cu SaYaNg said...

Papa Mifz::

menu oder saje nie mmg sedap papa
kalau masak sendiri belum tentu sedap..hehheheee

Bitt (double IS) said...

acu...berapa erk promo ramadhan kat chilis

@cu SaYaNg said...

Bitt::

dalam 30++