Followers

Ramadhan #8

Tuesday, July 31, 2012

Mengharungi perjalanan hampir dua jam menuju ke Bagan Lalang
ditemani dua lelaki ini; EE dan Abang Yeh

Photobucket

Akhir nya sampai juga ke destinasi yang dituju

Photobucket

Buffet Ramadhan pertama untuk tahun 2012 nie
antara makanan yang sempat masuk ke perut kami bertiga

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Nie harga buffet kat Golden Palm Tree

Photobucket

Pada acu bayaran RM85 tu sangat lah mahal!!!
tak worth dengan makanan yang disediakan....sikit sangat

Acu yang bayar RM50 dah rasa tak berbaloi apa lagi lah
kalau nak kena bayar RM85
memang "i'm sorry good bye" je la jawab nye

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Yang best sikit pun cuma gerai seafood bbq kat deck
yang lain cuma makanan biasa-biasa je

Not recommended lah..sorry Golden Palm Tree

Tapi paling best benda alah nie

Photobucket

Nak ke parking tak payah berjalan....hahahahhaa!!!!









Photobucket

18 xoxo:

anaa said...

haish awat blurr tuu.. nak tengok gak...

kakcik said...

Mak tengok gambo yang Acu letak tu memang langsung tak rasa terliur...

Kakzakie said...

Sebab itulah praking pun senang sebab tak ramai yg pergi - mungkin food dia pun kurang memberangsangkan macam Acu kata...

Adam Narzuan said...

nasib baik xg lagi... hahaha

gadisBunga™ said...

huh. bayo mahal makan ciput. ini boleh mendatangkan marahhh....heheh~

akuzle ayu said...

Sakit hati kalo x berbaloi gini..

@cu SaYaNg said...

kak anaa::

hahahaa...suprise!!!!

Afasz said...

oh tak bebaloi ek. tp mmg mahal pon. kalau satu tmpat tu mahal tp mknn ok n byk ok la.

@cu SaYaNg said...

kakcik::

kan??? tak best pun mak...satay tu siap letak lemak sekali tu..

@cu SaYaNg said...

kakzakie::

banyak faktor gak kak
jauh...mahal dan tak berbaloi

@cu SaYaNg said...

Adam::

x yah pegi la
x rugi pun kalau x p

@cu SaYaNg said...

GB::

baik makan kt kedai2 seafood kat Bagan Lalang tu lagi sedap

@cu SaYaNg said...

akuzle::

memang pun!!

@cu SaYaNg said...

Afasz::

Kalau semua nye puas hati,bab harga mahal tu boleh tutup mata je...nie nan hado sudah nye

Papa Mifz said...

tidak se-gah tempat nyer eh...

Bitt (double IS) said...

thanks 4 the info! tak suka bayo mahal food lebih kurang jek :)

@cu SaYaNg said...

Papa Mifz::

tu le pasal papa..ingat kan tempat cantik makanan pun best la rupa2 nye hampeh!

baik le makan seafood kat gerai2 bagan lalang tu lagi best

@cu SaYaNg said...

Bitt::

sama2...benda tak sedap elok lah di war2 kan...tak nak orang lain terkena juga :)