Followers

~Fish Spa~

Friday, September 19, 2008

Semalam acu kuar berbuka dengan kak Rozy
kat restoran apa ntah nama nye...acu lupa
kat giant bandar putri
makanan dia not bad..
ala2 kopitiam le...

lepas abis makan, kami jalan2 le kat dalam tu
sekali tengok ada le tertulis 'Fish Spa'
walau pun hanya terletak satu tong yg di isi ikan
ia nye tetap di panggil spa...hehehhe
RM10 untuk 20 minit...

acu ajak kak rozy try...dah lama nak try sebenar nye
bila ajak dia, dia tak nak...segan...
iskh...kali ni nekad acu nak try gak

mula2 celup kaki tu mak oii....geli nye...
geli yg x dpt nk d cerita kan..
acu asyik lari2 kan je kaki acu...
tengok le betapa banyak ikan berebut2 nak makan kaki acu..
hehehehehee....


kak rozy tak nak memula sebab kata nye tak tahan geli
hehehheee....bila dah lama2 acu pujuk
akhir nye dia setuju gak....
memang kecoh aaaa....sora kak rozy + sora acu
tahan geli...muahahahahaa

tak pasal2 org ramai datang tengok kitaorang....
hahahhahaaa...jadi perhatian ramai lak :D
tengok le muka kak rozy menahan geli



pusing sana konon2 nye usha beg kat kedai sebelah
walhal nak sorok muka tahan geli...
acu maintain cun...hahhahaa


kitaorg nie kira last customer
so, dia biar kan je lebih dari 20 minit...
and tq so much kat amoi nie
sebab nye dia cuma amik sorang RM5 je
walau pun kami rendam kaki for almost 30minit
hehehhehee...tocei..tocei..

2 xoxo:

aramis2177 said...

Piah,
hehehhee...mmg gelikan bila ikan tu duk gigit kaki!dulu masa kat mesia....bila tahap bosan aku mececah tahap MAX....aku n balqises sure duk pi rendam kaki lam kolam ikan kat porch umah aku tuh....though ikan xsama ngan hang punya nih..tp still..ikan tu pun ratah gak kaki aku...huhuhuhu....besh2.....hehehhee
uwaaa....aku nak pi ronda pekan puchong..tanah jajahan aku tuh!

@cu SaYaNg said...

hahaha...
sabaq la datin oi..
hang teriak kuat mana pun
x smp gak ke mesia nie...