Followers

~Posa 06~

Sunday, September 7, 2008

One more time ari ni acu kuar dengan dia...
untuk berbuka sama2...
ari sabtu memang ari dating kami
tapi ari ni kami tak berbuka berdua je tapi berempat
kawan dia Zaim & Fahmi akan join sekali

ok gak le...best gak makan ramai2 nie...
riuh ckit...baru syok makan...

janji jumpa diaorg kat Chili's KLCC..(gara2 jumaat tak dpt makan chili's)
acu sampai dalam pukul 5.45 terus pi Chili's
diaorg pi Low Yat Plaza sebab si Fahmi nak beli PDA

nasib baik le acu kira sampai awal gak
pukul 6 Chili's amik nama masuk dlm waiting list
start panggil pukul 6.15pm
ramai gile orang...


acu kira nye orang yg ke-5 dalam tu
diaorg nie lambat la pulak
biasa nye Chili's tak benar kan kita masuk selagi tak cukup korum..

nasib baik acu kelentong sikit so, lepas le...Alhamdulillah...
tunggu diaorg datang rasa nak marah je...bosan tul...


dah nak pukul 7 pun tak sampai2 lagi
bila call..asyik jawab kejap lagi...
adus tension nye...

last2 dia cakap acu order dulu..
pastu Zaim suruh acu baca kan menu..so, acu order kan utk acu + zaim
dia + fahmi acu order coke je dulu...
makanan order kemudian...

sampai le azan diaorg tak sampai lagi
nasib baik le makanan acu sampai tak lama lepas azan tu...
sebelum tu Chili's sedia kan kurma so, makan kurma le dulu


dah 1/4 makanan acu makan baru diaorg sampai...





ha..baru tau nak kelam kabut...
zaim ok le..duduk je terus le makan


sebab makanan dia acu dah order...
si dia + fahmi kena la menuggu...padan muka korang
sapa suruh lambat...




memandang kan fahmi baru beli PDA
maka topik perbualan based on PDA fahmi tu le
dok godek2 PDA tu...try mana yg patut...
sambil2 makan chips cicah salsa sos


lama gak le lepak kat situ
almost 9 baru gerak kuar
tu sebab dia nak pi Butik AX nak beli tali pinggang
and zaim pun nak shopping gak...

lepas setel beli barang diaorg
acu gerak balik...malas nak follow diaorg
acu nak balik tengok Cerekarama 'Hanya Tuhan Yang Tahu'
chowwwwwww.....

0 xoxo: