Followers

1st Tag Dari Aramis2177

Monday, February 16, 2009

ya ari nie acu nak tunai kan janji acu nak jawab tag dari aramis2177
jom kita layanzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....

1. Go to your photos folder in your computer.
2. Go to the 6th folder of photos.
3. Go to the 6th picture in that folder.
4. Put the picture on your blog and description of it.
5. Invite six friends to join the challenge.
6. Link them in your blog and let them know they have been challenged.


.....dan hasil nye gambar nie yang kuar...


gambar nie di ambil masa thn 2007 di SIC...ada A1 race
acu ke sana dengan anak sedara acu si amzar & 3 org kawan my fruitheart...
abis race tu spt biasa acu akan ke belakang pit stop untuk tggu fruitheart abis keje....
tapi aritu memang best sangat sbb acu dapat bergambar dgn Alex Yong...huhuhu..
dia sangat ensem....hahahhahaa...tu le serba sedikit cite pasal gambar tu...

emm...nak kena tag 6 org lak ye???
acu rasa acu tak nak spesifik kan sesapa lah...
bukan apa...acu tau tak semua org suka nak publish kan gambar diaorg nie
so,sesapa yg baca tag nie if rajin nak buat...sila kan lah
kerjasama anda amat dialu2 kan...sila..sila..sila...

10 xoxo:

sakurasa 2 said...

cu sayang jemput ke blog akak ada hadiah menanti

@cu SaYaNg said...

wah...ye ke???
nanti acu amik ek...
tq kak

Dj Epoi said...

Heheheeh model keter siut!!!!!!
Gua bab Tag mengetag
nih.......melambak dok utang orang kiukiukiu.........

Inshallah...kalau ader masa...

@cu SaYaNg said...

hahahaha..
nk jd umbrella girl x layak
dpt menempel tepi keta pun jadi lah..hehehehe

azreen said...

aku pun suka ngan Alex Yong...hensem ek dia.... :-)

aramis2177 said...

hehehee..akhirnya...abis gak 'hutang' noo!heee.....comei hang lam oic nih!!!!cam bdk2 jaaa!heeeeeee

@cu SaYaNg said...

azreen::
ya...dia memang sgt ensem.tergoda i..hehehhee

aramis::
always comei...jiwa sentiasa muda...hehehhehee

fazemy said...

Acu...ye ke gambar tu kat no 6. haha. saje sakat. Cun arrr acu nih. pastutla ramai saya. Acu sayang. hiks.

@cu SaYaNg said...

ala...nk kena letak bukti ke?
gemok mcm tu mana de cun nye pn emy oi...hehehehe

Anonymous said...

Promotional clothing Abercrombie and Fitch for sale or Abercrombie as a gift, will always be beneficial to Abercrombie Sale any business. This is Cheap Abercrombie a great way to impress consumers Abercrombie outlet and grow brand loyalty abercrombie Jeans and popularity. This is a quite flawless form of marketing. Your imprinted Abercrombie Pantslogo provides instant recognition. Abercrombie Tees These eye-catching articles of clothing are a foolproof way to increase profits and a cost Abercrombie Shorts effective form of marketing. Some use this plan to earn profits and then save them for future expenses. Abercrombie Sweaters You can get a huge range of promotional gifts or other promotional items on It is encumbered with a wide range of designs, styles and colours of assorted promotional items. These items can be used as promotional gifts and resourcefully distributed to the target customers to have a long lasting impression on them and make a huge profit in exchange.