Followers

Mery Bermilo

Thursday, February 26, 2009

Malam tadi acu bosan kat umah
maka nye acu masuk ke dapur..belek2 apa yg ada
ada biskut meri...ada milo...ada kacang goreng
emmm....boleh buat something nie...

maka nye acu pun pong pang pong pang kat dapur tu
patah kan biskut mery..susun dalam bekas
pastu bancuh milo & mesin kacang
dan hasil nye...hehehehehee


nie le bende nye bila dah siap di potong..
baru kuar dari freeze cantik la dia
tapi bila dah lama sikit cair...mungkin milo tu acu terlebih air kot
apa nama nie ek...acu pun tak tau
acu bg nama Mery Bermilo je lah...hehehheehe...boley la ek

tu acu potong untuk di bawa ke opis
acu buat 2 bekas...1 bekas lg acu bg kat Pn Fea..jiran bawah rumah acu...
ingat tak rumah yg acu
tumpang mandi aritu?

17 xoxo:

sakurasa 2 said...

Wah acu sayang sekarang ni dah rajin masak ya!!
bagus la tu nanti senang la nak hidang kat cik abang.

@cu SaYaNg said...

hahaha...
acu memang suka masak walau pun tak pandai masak.. :-D

Yus Yusuf said...

Bila tengok tajuk, mula-mula gua ingatkan nama watak dalam telenovela Venezuela yang berjudul Samuenela..!! (Main hentam je.)
Kehkehkeh..

Rupanya nama makanan daa..!!

@cu SaYaNg said...

saje bikin gempak
tak tau nak letak tajuk apa..hehehehe

fealize_eleanoer said...

hohohohoho...

sodapppp yoooo!!!

sgt perfectoooo...

x manis sgt...x choclateyyy sgt...rangup2 lak tu dgn kehadiran kacang...smue cukup!

marbeleessssss!!!

lenkali buat lagi byk2 ehhh...

tq2!

amirul said...

Salam @cu,
Wah! rajin skang masak memasak ar? Kalu ade lebih tu kirim2kan le... :)

Thks 4 add link... taknak follow? hahaha... pepun saya dah add link @cu... Insyaallah persahabatan ini berkekalan... :)

hysMan.. said...

acu sayang masak lagi..
acu ni pandai buat org ngidam lor..
hehe..cam sodapp je..
kwn sokong komen yus,1st bace tajuk cam name org mexico@vanezuella..
ingatkn telenovela baru..ahakk..
upa2nya,biskut mery yg dicampor dgn milo...wakakakakaaaa..
acu bikin gempak lor..
hahaa..
aik,bile la boleh rase...hmm..
:p

echah_syed said...

nmpk mcm sedap.kalo yg simple mcm gini combi suke.nnt bole try :D

acu nnt add link kat 'follow' persis pearl yer.thnx & frenz 4ever :)

@cu SaYaNg said...

fea::
hahaha...pujian yg mengembang kan acu yg sedia terkembang ini..hahahha...tq..i'Allah ada rezeki nnt acu buat lg


amirul::
bro,even x add following pun tp ari2 acu jengok nye i'Allah if ada updating...

i'Allah ada rezeki nnt acu huloq2 le ke sana ye ;-)


hysman::
iskh...bkn macam sodap lg tp mmg terbukti sodap pun...hahahaha
puji sendiri...x caya??nnti mai kl acu bg try nooo...


echah::
try la kak echah,senang,murah & yg pasti nye menyelerakan...

aramis2177 said...

piah,
hang mcm tau jaa aku ni tingin plak nak makan kek biskut mery nih!baru duk usha2 nak buat.....hang dah buat dah!sedap lak nampak nih!iskk....mau mlm ni aku pi terjah cari brg2.......hehehehhee

ujie said...

acu..ko ni uat aku terliur tau...he3...

ujie said...

acu..ko ni uat aku terliur tau...he3...

@cu SaYaNg said...

aramis::
hahaha...sori le buat hang terliuq..x pa..x pa..aku tau hg x dak mslh nak buat bende yg simple mcm nie kan darling??


ujie::
dah terliur tu apa lg...cpt le buat..hahahaha

azreen said...

terliur nengok...mesti sedap kan....cam kek batik je...feveret aku tu....

@cu SaYaNg said...

ala..lbh kurang sama le ngn kek batik tu cuma rasa nye kek batik tu x de kcang kot.yg nie aku tabur kacang..kasi rangup ckit...tu je..ko pun leh buat kat sana nuuu

nurdaniella said...

salam acu, waa. sejak dua menjak ni, rajin yer acu buat kek2 ni.. sian acu kan.. tak de dapur.. kena buat makanan yang tak de kaitan ngan dapur jer.. hehe..

Anonymous said...

Promotional clothing Abercrombie and Fitch for sale or Abercrombie as a gift, will always be beneficial to Abercrombie Sale any business. This is Cheap Abercrombie a great way to impress consumers Abercrombie outlet and grow brand loyalty abercrombie Jeans and popularity. This is a quite flawless form of marketing. Your imprinted Abercrombie Pantslogo provides instant recognition. Abercrombie Tees These eye-catching articles of clothing are a foolproof way to increase profits and a cost Abercrombie Shorts effective form of marketing. Some use this plan to earn profits and then save them for future expenses. Abercrombie Sweaters You can get a huge range of promotional gifts or other promotional items on It is encumbered with a wide range of designs, styles and colours of assorted promotional items. These items can be used as promotional gifts and resourcefully distributed to the target customers to have a long lasting impression on them and make a huge profit in exchange.