Followers

Makan...makan...

Monday, February 23, 2009

Petang ahad lepas asar acu ke KL
amik fruitheart lepas tu bertolak ke Pandan Indah
(eh...ye ke Pandan Indah ek...lupa lak..)
kawan kami si Zul ada buat jamuan makan2 sikit...
tapi jemputan tak ramai pun...
beberapa orang kawan rapat dia je...

kami sampai sana dalam pukul 6 lebih...
ada 2 menu utama yg dihidangkan...laksa sarawak & laksam
laksa sarawak tu wife dia yg masak kan sendiri
sementara laksam tu lak dia order dari kawan dia
selain tu makanan sampingan ada kek, kuih tart & keropok
sori le lupa lak nak snap gambar makanan tu

acu cuma makan laksam je...
tekak acu memang tak leh nak terima laksa sarawak
tak tahan bau kuah dia....kuat sangat bau rempah nye

nie antara tetamu yg datang


nie budak2 rumah sewa si zul masa dia bujang aritu
tak ramai pun jemputan nye
nie ala2 private party la...orang2 tertentu je...hehehehe

ha...nie le keluarga si Zul nie...

wife nye nama Lijah & anak nye nama Fawaz
sori le tunjuk montot lak si Fawaz nie...

nie le rupa si fawaz

iskh...tunduklak dia...
malu betul la dia nie...orang nak amik gambar dia paling muka lak


ha...akhir nye...
dapat gak gambar muka dia berdepan...
acu suka tengok Fawaz nie...comel...kulit cerah ikut mak dia..

emm...kami lepak sana sampai pukul 10...
maklum le lama tak jumpa macam2 yg di bual kan...
lepas antar fruitheart balik, acu terus balik rumah...

9 xoxo:

azreen said...

pyah...sape lg member yg join..? tak nampakla muke2 diorg....

@cu SaYaNg said...

ada ismail je
kami je budak kmk yg d jemput
lain2 ngak ada

Dj Epoi said...

Btul...
Btul...
Btuuuuuuuuuuuuuul

Comel!!!

@cu SaYaNg said...

ala..lum smpt lg nk p tgtk upin & ipin..huhuhu

Linda Latip said...

wahh apsal zul tk ajak kitarang? hahahaaha..repot kat abah ghazi la ..asal mkn je sure kna pulau..byk ke kitarang mkn hahaha

aramis2177 said...

uishh..sedapnyaaaa laksa sarawak...hang xlalu piah?eeeiiii...i likkeeeeeeeee!!!!!laksam pun faveret aku gak ...iskk.....kalau aku ada sana..kalau zul xjemput kami gak..mmg aku tarukkkkk baeeekk punya kat dia!nanti kalau hang jumpa lg kazen aku tuh kim slm depa laki bini naa...comei noo anak depa.....putih cam lijah....tang telinga tu xupaya....ikut pak dia gak no!hahhahaha

@cu SaYaNg said...

ummi linda::
hahhahaa...aku pun sedikit terpelik bila andak tiada dalam senarai...hehehehe

mommy farah::
hahahhaa...part telinga tu aku no komen la...hehehehehee...nak buat mcm mana gen pak dia kuat...i'Allah nanti aku kirim salam hang kat dia nooo..

@cu SaYaNg said...

ummi linda::
hahhahaa...aku pun sedikit terpelik bila andak tiada dalam senarai...hehehehe

mommy farah::
hahahhaa...part telinga tu aku no komen la...hehehehehee...nak buat mcm mana gen pak dia kuat...i'Allah nanti aku kirim salam hang kat dia nooo..

Anonymous said...

Promotional clothing Abercrombie and Fitch for sale or Abercrombie as a gift, will always be beneficial to Abercrombie Sale any business. This is Cheap Abercrombie a great way to impress consumers Abercrombie outlet and grow brand loyalty abercrombie Jeans and popularity. This is a quite flawless form of marketing. Your imprinted Abercrombie Pantslogo provides instant recognition. Abercrombie Tees These eye-catching articles of clothing are a foolproof way to increase profits and a cost Abercrombie Shorts effective form of marketing. Some use this plan to earn profits and then save them for future expenses. Abercrombie Sweaters You can get a huge range of promotional gifts or other promotional items on It is encumbered with a wide range of designs, styles and colours of assorted promotional items. These items can be used as promotional gifts and resourcefully distributed to the target customers to have a long lasting impression on them and make a huge profit in exchange.