Followers

High School Musical Summer Celebration

Tuesday, December 8, 2009

Hari ahad yang lepas acu dah janji dengan Amirah & Afikah
nak bawa diaorang pegi tengok High School Musical Summer Celebration
di Plenary Hall, KLCC

acu bertolak dari rumah kakak acu di BTHO dalam pukul 1.20
masa nak masuk parking kat Suria KLCC...alamak..

"CAR PARK FULL"

dah tu jalan jam la pulak nak keluar dari Lorong Lumba Kuda tu
mula2 ingat nak keluar ikut Jalan Kia Peng..
huh..nak membelok ke sana pun tersangkut...
akhir nye acu amik keputusan nak park keta kat Kg Baru
nak naik Putra LRT je...senang...

bila lalu je kat jalan Yap Kwan Seng, keta banyak pula..
masa tu dah pukul 2.15..show start pukul 3 pm..
iskh...sempat ke nie???

sepantas kilat terus buat keputusan
park keta kat Old Town White Coffee Jalan Yap Kwan Seng
kami naik teksi je...hehehehee

Alhamdulillah kami sampai sana dalam pukul 2.35
ramai nye manusia...sebab tu hari terakhir untuk PC Fair...
tahun nie acu tak ke PC Fair...tak de apa nak di beli
sementara nak tunggu show start, ambil gambar dulu

tepat jam 3 pm, show pun start...enjoy...
bagus nye kat KLCC nie, kita boleh ambil gambar semasa show
tak seperti di Istana Budaya...
so, nie beberapa keping gambar yang sempat acu snap



video

show selama 1 setengah jam tak membosan kan langsung
best...enjoy...penuh dengan tarian & nyanyian...

lepas abis show, perut dah lapar...maklum le kami tak lunch tadi
so, kami terus menuju ke Suria, KLCC...cari food court
nak ajak ke Chili's tapi penuh...

kami makan pizza, spegeti marinara, kue teow goreng & wafer ice cream


lepas makan, kami pusing2 kejap kat Suria tu
layan diaorang bergambar dengan Santa & Coklat House

pastu balik...

3 xoxo:

SYAbAR said...

Untung Amirah & Afikah, ada mak sedara sporting bawa tengok life show... cayalah @cu!!! Tu yg buat budak2 sayang....

NamAKu AMIrA.. said...

memang untung pun..huhuhu

NamAKu AMIrA.. said...

memang untung pun..huhuhu