Followers

Port Dickson

Monday, December 28, 2009

Tarikh:: 14-12-2009
Destinasi:: Port Dickson

Pukul 8 bangun...breakfast..
pagi nie kami breakfast roti yang di beli semalam je

abis je breakfast semua turun ke kolam...
gambo kecik je sebab kakak acu snap dari bilik hotel
penat mandi kolam, kami main bola tampar...
penat main bola tampar kami terjun kolam balik...
nak pegi pantai, ombak kuat pulak...

dalam pukul 3, kakak acu panggil naik
kata nye dia janji nak pegi ziarah kawan dia kat Seremban petang tu
nak pegi sendiri tak tau rumah..so, janji nak jumpa kawan dia
kat kem Port Dickson tu dalam pukul 4 petang

tapi lain pula jadi nye...lepas naik ke bilik...
dah siap mandi segala bagai...akhir nye semua terbongkang
sebab penat sangat....sudah nye...
kami pegi sendiri ke rumah kawan kakak acu tu
berpandu kan direction yang dia bagi...
Alhamdulillah kami selamat sampai kat rumah dia

niat asal nak dinner sana..tapi di sebab kan
salah faham maid dia, kami cuma minum petang je
so, lepas maghrib kami bertolak balik

on the way balik, kami singgah makan kat Bangi Kopitiam
sambil menonton perlawanan bola antara Malaysia & Thailand
kebetulan nye hujan...so, lama la juga kami lepak situ


bila hujan dah reda..kami pun gerak balik ke hotel
sambung tengok bola kat bilik hotel je...
lepas tu semua bawa haluan sendiri...
acu terbongkang depan tv je malam tu...penat sangat kot...
zzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZ

0 xoxo: