Followers

KL - PD

Monday, December 28, 2009

Tarikh:: 13-12-2009
Destinasi :: KL - PD

Pagi tu sarapan acu masak ala western..fish & chip..
sampingan nye cendawan goreng...
simple, senang & cepat di masak...serta mengenyangkan
lepas sarapan, yang perempuan nye melepak tengok tv
yang lelaki nye bantu acu pasang kan cermin kat dinding dining hall acu

sambil menunggu cermin siap di pasang
acu masak kan jeli untuk di makan sambil menonton
dah siap semua nye, lepas solat zohor
kami bertolak ke rumah kakak acu di BTHO
nak ambil barang2 si Anuar...
hari nie dia tak dapat join kami ke PD
sebab semester baru dah start 14-12-2009

lepas ambil barang kat BTHO terus bertolak ke Setapak
hantar Anuar balik asrama..
lepas setel semua nye kami terus gerak ke Port Dickson

sampai PD dah malam...singgah dinner dulu
kat warung tepi jalan depan Teluk Kemang
lepas tu singgah pasaraya Mesra beli apa2 yang patut
untuk di makan breakfast esok...
pastu terus ke hotel...

kami stay di Ancasa Hotel...thanks a lot to my sister kat BTHO
dia yang sponsor hotel walaupun dia tak dapat join kami
malam tu tak ada apa2 aktiviti...lepak kat bilik sambil menonton


yang pasti nye semua tak sabar nak tunggu esok sebab nak mandi...
dah bosan tengok tv...semua masuk bilik...
acu dok melayan anak2 sedara acu yang pompuan
dok menari kat bilik diaorang...hahahaa
dalam pukul 2 lebih...dah penat..mula le cari bantal
pastu hanyut ntah ke mana....zzzZZZZZZZZZZZZZZ

0 xoxo: