Followers

PD - Melaka

Monday, December 28, 2009

Tarikh:: 15-12-2009
Destinasi:: PD - Melaka

seawal jam 7 pagi, acu dah bangun
maklum le tido atas kusyen...sakit badan
pagi tu, kakak acu ajak cari nasi lemak
so, dah basuh muka..gosok gigi
kami pegi ke kedai belakang hotel tu...

sambil menunggu kakak acu beli nasi lemak
kami pun bergambar le sekeping dua..

dah siap membeli, balik ke bilik hotel
nak cepat makan sebab nak turun mandi kolam lagi
hari nie kami check out...so, konon2 nak mandi puas2 la nie

lepas makan..rehat kejap...
acu, Amzar & Habib masuk gym kejap sebelum terjun kolam
yang pompuan2 semua dah terjun dah..







dah lama acu tak bersenam...badan dah gemok gile dah...uwaaaaa
dah takut tengok badan acu sekarang nie....uwaaaaaaaaaaaaaaaa
and yang paling acu takut bila 10 minit bersenam
acu dah rasa penat....alamak!!! takut nye...tak boley jadi nie
azam untuk tahun akan datang, acu nak amal kan hidup yang sihat

dah penat bersenam, kami join yang lain mandi kolam






pukul 10.30 kakak acu panggil naik..kami nak check out awal
nak bertolak ke Melaka pula lepas nie...
Melaka destinasi percutian kami yang terakhir...
so, lepas mandi..siap2..check out...terus pegi Melaka...




0 xoxo: