Followers

WW#54:: Acu Dan Super Hero Kesayangan

Wednesday, July 4, 2012

Tarikh Kejadian:: 01-07-2012

Lokasi Kejadian

Photobucket

Berlangsung nya Konsert Super Hero kesayangan acu

Photobucket

Acu ke sana dengan salah seorang peminat tegar Super Hero
juga merupakan kenalan yang acu kenal thru blog; Ieda

Photobucket

"Reunion" dengan peminat-peminat Super Hero
ada antara nya yang dah dua tahun tak jumpa
selepas showcase Super Hero di Hard Rock dulu [sini]

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Opening act yang "hado"...huh!!

Photobucket

Aksi-aksi my Super Hero...nyummyyyyyyy :)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Sempat juga promote bekas protege dari program Mentor; Anas

Photobucket

Tapi paling best, dapat jumpa Super Hero kat belakang stage

Photobucket

Pukul 1 pagi balik singgah MC D kat tepi highway...kebulur!!!

Photobucket

Macam mana la nak kurus acu oi..pukul 1 pagi makan burger..adoiii
apa-apa pun malam tu memang enjoy sangat...FT BEST..!!!!!






Photobucket

14 xoxo:

Afasz said...

wah dpt jumpa FT kat belakang stage tu..mmg retis la kak acu ni. :D

@cu SaYaNg said...

Afasz::

rezeki :)

between,just call me acu..tak yah ada "kak"..rasa cam janggal lak :)

Kakzakie said...

Siap jumpa belakang stage lagi ye Acu. Kaki dia dah oklah ye boleh menari bagai...

gadisBunga™ said...

aaaabang pejallll!!!!

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhh besttttnyerrr

@cu SaYaNg said...

kakzakie::

kaki nampak ok tapi dia nampak cam tak sihat je..

@cu SaYaNg said...

GB::

jerit kat sini abang pejal tak dengar la...hehehehe

@cu SaYaNg said...

Adza::

memang best..happening sangat :)

anaa said...

grrrrr..baju pun sama.. saiz tak sama la tapi.. heeee...

@cu SaYaNg said...

kak Anaa::

ceh!! Hahahahaa :p

Kazen said...

jeles r dpt jmpe abg pejal tu...hukhuk

Kazen said...

jeles r dpt jmpe abg pejal tu...hukhuk

Kazen said...

jeles r dpt jmpe abg pejal tu...hukhuk

@cu SaYaNg said...

Kazen::

rezeki acu :)