Followers

WW#57:: Berpeluh Di Hujung Minggu

Wednesday, July 18, 2012

Tarikh Kejadian:: 14-07-2012 (Sabtu)
Lokasi Kejadian:: Celebrity Fitness, Sunway Pyramid

Berkumpul dan breakfast di Gym Kajang
wajib isi perut dulu sebelum berzumba

Photobucket

Eh..eh..Alex Phang la our ZIN kat Gym Kajang
terserempak di CF Sunway

Photobucket

Possing dulu lah dengan ZIN Deno sebelum berpeluh
Deno yang pakai spek sebelah acu

Photobucket

Dah berpeluh pun wajib juga bergambar
tapi tengok lah gambar-gambar kami semua

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Sedih kan???? paling sedih pada yang tak nampak muka tu la
kecik-kecik dulu tangan tak bedong la nie
tu yang gambar huru hara jadi nye :(

Sambung posing dalam toilet pulak

Photobucket

Penat berzumba isi perut kat Restoran Fig & Olive

Photobucket

Sampai rumah dah pukul 7 lebih



Tarikh Kejadian:: 15-07-2012 (Ahad)
Lokasi Kejadi:: Celebirty Fitness, Puchong

Pagi-pagi dah keluar rumah berkumpul kat Gym Kajang
muka semua sembab je...mata bengkak-bengkak time pagi nie
tapi tetap maintain comels...ahaks :)

Photobucket

Bergambar dengan ZIN Sunny selepas habis berzumba
Sunny yang hensem pakai baju putih tu

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Dalam toilet pun sempat lagi bergambar

Photobucket

Terima kasih pada both Celebrity Fitness
sebab "izin" kan kami berzumba di sana :)

Photobucket


Hujung minggu yang sangat BEST walau pun PENAT!!!!


Photobucket

5 xoxo:

Azian Elias said...

meriahnya.. suka tgk.

ainnoraini said...

mesti la seronokkan acu..
Hilang sekejap semua masaalah...

Nurul Akmal said...

wah bestnyer...

kakchik@ella said...

mmg best ni Acu. KC like 1000 kali entry2 camni. Hehehe.

Pink Lavender said...

rajinnyer ke gym...

makneng follow acu
jom follow makneng