Followers

Food Walk:: Taman Dalam Bangunan

Monday, July 9, 2012

The The Garden...pernah makan???
nie second time acu makan kat The Garden
kali pertama di The Curve [sini]
kali kedua nie di Alamanda, Putrajaya

Photobucket

Acu bukan makan seorang diri tapi
bertemankan anak saudara acu; Abang Yeh

Photobucket

Makanan kat sini not bad la
pilihan acu malam tu Pan Seared Duck Breast
dada itik yang di makan dengan sos cranberry..sedap!!

Photobucket

Yogurt drink Manggo vs Peach pilihan acu
ni pun sedap..cuba lah kalau ke sana ye :)

Photobucket

Abang Yeh makan Sizzling Chicken Chop
kuah nye tuang sendiri...tu yg nampak kuah sikit je
dalam gambar nie..abang Yeh tuang sedikit demi sedikit

Photobucket

Iced Blended Oreo pilihan minuman abang Yeh

Photobucket

Acu sebenar nya suka sangat decoration The Garden nie
English Style...cantik sangat
penuh dengan mawar putih di sana sini

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Sambil makan ada orang main piano
feeling ala-ala orang kaya makan sambil diiringi bunyi piano

Photobucket

Eh..acu duduk atas buaian tau
sambil makan sambil berbuai...hehehehehee
jangan risau...buaian nie sangat utuh untuk orang
yang "comel" macam acu :)

Photobucket

Kek Blueberry sebagai penutup cerita

Photobucket




Photobucket

18 xoxo:

[PCL] said...

wo aloh ! sedapnya daging itik....

p/s : seghoh sket nampak acu...

Kakzakie said...

Nama pun garden matching benar bila ada bunga-bunga buat tambah selera..

kasihibu said...

meriah tu, makan sambil berayun, macam dekat marry brown kan?

kasihibu said...
This comment has been removed by the author.
kasihibu said...

meriah tu, makan sambil berayun, macam dekat marry brown kan?

Saya Disini said...

cntiknye

kakcik said...

Makan sambil berbuai? Kalau mak, mahu tercekik kot! :)

miloais milo said...

nama restoran berpadanan dengan deko kedai...
tak penah singgah makan situ
walopon dah few times ke curve and alamanda

Papa Mifz said...

dulu masa kerja kat 1 Utama PM lalu jer..x pernah mkn pun kat situ...huhu

kakchik@ella said...

KC penah makan sekali je kat sini. tu pun dulu-dulu.

@cu SaYaNg said...

PCL::

kan?? acu sendiri pelik awat acu nampak seghoh dlm pic nie..hehehe

@cu SaYaNg said...

kakzakie::

acu suka sangat deco dia tu..cantik!

@cu SaYaNg said...

kasihibu::

a'ah...tapi kat sini deco dia lebih cantik le dari Marrybrown tu :)

@cu SaYaNg said...

Saya d sini::

kan?? cantik sangat :)

@cu SaYaNg said...

kakcik::

hehehee..mak buai laju sangat tu sbb tu sampai tercekik..hehehee

@cu SaYaNg said...

miloais::

uols try la sekali...not bad makanan dia :)

@cu SaYaNg said...

Papa Mifz::

sesekali bawa la mama mifz makan kat sini...tenang & best je :)

@cu SaYaNg said...

KC Ella::

deco kedai nie yg menarik acu untuk kembali makan kat sini lagi :)