Followers

Berair Dan Meleleh

Monday, January 30, 2012

Outing dengan girlfriends memang best
sama seperti tahun lepas [sini], tahun nie acu tetap meraikan
ulang tahun kelahiran acu dengan tiga orang BFF acu
awal sehari dari tarikh lahir sebenar (27-01-2012)

Kalau tahun lepas tema nya putih biru
tahun nie kami sepakat pilih warna kuning hitam
tahun lepas pilih cupcakes
tahun nie pilih Baskin & Robin Cake

Photobucket

tahun lepas celebrated di The Curve
tahun nie kami ke Wangsa Walk

Photobucket


Pukul 10 acu bertolak dari Kajang dengan Shazlin
masa on the way tu, dah rasa tak sedap hati je
dengan kek ice cream B&R nie

Sampai je kat Wangsa Walk Mas dan Wani dan menunggu
dengan pantas nya kami ke Song Box
satu-satu nya pusat karaoke yang dah buka masa tu
cadang nya nak makan kek sambil karaoke
sebab nya dah terasa lain macam dah kek nie

Sekali kan bila buka je kotak kek tu
ha..!!! ambik kau...CAIR..!!!!!
dah tak ada rupa kek lagi dah...uwaaaaaa

Photobucket

Sedih tau, nak tiup lilin pun dah tak semangat dah
tapi cucuk juga la dua batang lilin
kecik hati tengok kek dah cair...meleleh habis ice cream nya
sudah lah dengan bilik karaoke yang macam hampeh je

Cukup je satu jam kami pindah ke Superstar
kat sini kami karaoke sampai lebam...hahahahahaa
tiga jam dalam Superstar...betul-betul enjoy

Photobucket


Bergedik sakan kami empat orang nie
tension sebab kek cair...hilang kan stress..hehehehe
lupa semua masalah kehidupan

Dah penat menyanyi perut mula lah kebulur
kami ke Carefour Wangsa Maju
nak makan steamboat + Dim Sum kat Jom Priok

Photobucket


Photobucket

Photobucket

Dah kenyang makan, kami ke kedai handbag A.Aida Collection
saja nak cuci mata kot-kot ada handbag yang berkenan
kebetulan ada pula A.Aida kat situ

Photobucket

Rezeki birthday girl, acu dapat purse as a birthday gift daripada dia
thanks so much kak... :)

Photobucket

Dalam pukul 5 petang baru kami semua berpisah
sebelum berpisah acu hadiah kan "sekutum" bunga lilin setiap seorang
sebagai tanda terima kasih dan sayang acu pada diaorang bertiga

Photobucket

Thanks so much Lin, Wani dan Mas
sudi ambil cuti..luang kan masa untuk celebrate birthday sama-sama
aku betul-betul enjoy walau pun frust sebab kek cair dan tak cantik
sayang korang semua dunia akhirat
semoga persahabatan yang terjalin antara kita kekal selama nya













Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

Terima Kasih Kawan-kawan

Terima kasih untuk semua ucapan dan doa yang acu terima
daripada kawan-kawan semua
samada di wall Facebook, thru SMS, thru phone
dan juga yang tinggal kan komen kat [sini]
sayang kawan-kawan semua :)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket






Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"