Followers

Terima Kasih Daun Keladi Girlfriends...

Monday, January 31, 2011

Birthday acu Jumaat lepas disambut riang
dengan girlfriends acu di The Curve
macam riang ria hari raya tu...hehehee

Acu & Shazlin sampai kat Ikea dalam pukul 11pagi
acu dikejutkan dengan kuntuman ros oleh Mas & Wanie
kata Mas "ni hadiah dari kami bertiga Mas, Wanie & Shazlin"
so sweet...terharu rasa nya...thanks so much girlfriends

Photobucket

Memandangkan acu & Shazlin belum breakfast lagi
jadi, kami makan ala-ala mengalas perut kat iKEA tu
makanan ni bukan makan berdua ya...ni empat orang yang makan

Photobucket

Lepas alas perut, kami pergi menonton wayang di Cathay Cineliesure
nak tau cerita apa???? jangan terkejut ya...
untuk kali kedua nya acu menonton Khurafat - Perjanjian Syaitan
tapi tetap juga takut-takut cuma tak lah seteruk aritu..hahahhaaa

Photobucket

Habis wayang, kami lunch di The Garden
niat asal nak makan kek kat sini tapi
memandangkan seorang lagi girlfriend acu; Yuzie belum sampai
jadi plan nya bertukar...

PhotobucketPhotobucket

Dalam pukul 3petang baru Yuzie sampai
kami berjumpa di Tutti Fruitti
sambil makan ais krim yogurt yang menyihatkan ni kami makan
cuppies yang tersangat lah cute & sedap

Photobucket

Dah puas makan ais krim & kek, acu, Shazlin, Mas & Wanie
"tawaf" iKEA dulu untuk cuci-cuci mata
pukul 4.30 baru kami berpisah

Dikesempatan ni, acu nak ucapkan a zillion thanks to
my lovely Girlfriends untuk semua ni
terutama nya kepada Shazlin, Mas & Wanie
yang sanggup ambil cuti rehat semata-mata untuk
meraikan hari istimewa ni....acu sayang kamu semua


Photobucket

Sebelum acu terlupa, acu nak ucapkan berbanyak terima kasih juga
pada BOSS & team-mate acu kat pejabat
yang mengadakan jamuan ringkas pada 27 Januari
sehari lebih awal sebelum hari special acu...
sedap sangat Oreo Cheese cake ni....

TERIMA KASIH DAUN KELADI ye BOSS...heheheeee.....

Photobucket







"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

6 xoxo:

azieazah said...

Tahniah.
Beginilah kalu menjadi seorang yang disenangi ramai.

Ada jer kawan yg nak meraikan dan memeriahkan.

Seronok ada kawan2 yang menghargai kawan lain...

Cute nyer ACU...

kakcik said...

Wah bestnya.... :)

hysman said...

beruntung acu ade geng mcm tu..
jeles pokcik..
hehe....
njoy siuuttt..

@cu SaYaNg said...

kak azie::

memang pun kak...persahabatan yg terjalin sejak zaman sekolah lagi..acu harap ianya kekal untuk selama-lamanya insyaAllah...

erk..cute ke??sesuai dgn nama cupcake tu kan "Baby Pya"....hahahaa

@cu SaYaNg said...

kakcik::

best...terharu sangat :)

@cu SaYaNg said...

hysman::

Alhamdulillah man..acu dpt kwn-kwn yg sangat2 sporting & best
walau pun diaorng semua tu dah berkahwin :)