Followers

Sepi

Wednesday, April 1, 2009

Huh....banyak nye sarang labah2...
penuh dengan sawang dah blog acu nie...
harus nak kena cuci balik nie....jenuh le...
hehheee....lama nye tak menulis...
ada yg kata acu dah p bercuti...
nope acu belum start bercuti lagi....
insyaAllah pertengahan Mei nie
(dah edit tq to en cerpelai atas teguran)
baru acu bertolak ke destinasi pelancongan tu...

nanti lah acu updet apa yg terjadi sepanjang
acu menyepi aritu ek...
to kawan2...kakak2...abang2...adik2...
acu minta maaf sebab lama tak menjenguk blog korang semua

ok lah...nak cuci sawang2 nie sat...
sampai ketemu lagi ya....

17 xoxo:

Encik Cerpelai said...

Salam Acu..
Lama tak nampak Acu.. Hilang membawak hati yang luka lalu disirami dengan bait-bait angin menyapa menampar nyamuk di dahi ke?.. (Eh.. apa daa..!!)

Err.. nak tegur tapi takut kecik hati.. Jangan melenting ye Cu?..
Kalau buleh, toksah singkatkan kalimah tu ye?..

(Siap sedia pakai bullet-proof vest)

Cik Kham & Co said...

hurmmmm..beb!sg jagong tuh mmg x ade kat kedah lah...memandai jek org2 nih wat citer karut..cissssss...nak tau kat ner..one of Croatia National Park daaaa..wakakakkaakakaaaa......

@cu SaYaNg said...

encik cerpelai::
tq atas teguran...acu dah edit dah ;-)

@cu SaYaNg said...

kham::
tu la..aku dh agak dh
bila tgk permandangan dari atas pun dah leh agak dah bukan mcm kat kedah...hehehee

hysMan.. said...

Sis,
jgn dok cuci sawang tu acu..chantek woo..
seni beb..
elak aribulan acu jd spiderwoman..
hahaa...
:p

Dj Epoi said...

Kihkihkih......Acu nak jadik Spyderwoman.....heheheheh

Acu kalau marah mungkin jadik Incredible Hulk!!!!! heheheheheh

Hah!!!! elok sangat lah cuci Sesawang nih.......

aramis2177 said...

uikss...
hang nak bercuti kat mana hah?mai laa tempat aku!aku mimpi2 hang ak mai kat tempat aku piah oiii....

azreen said...

pyah....jom mai ostolia.... :-P

sakurasa 2 said...

Acu sayang
lama menghilang diri
ingatkan qcu dah bercuti

fealize_eleanoer said...

ohh..ni entry cuci sawang je ehh...

ermmm...!

@cu SaYaNg said...

hysman::
ala...x leh cuci ke??
dah amik penyapu sawang dah nie..
bersemangat waja nk mencuci sawang2 nie semua...hehehehehe


DJ Epoi::
muahahaa...lu memang mau gua jd incredible Hulk ke bro?gua kalau jadi hulk abis musnah segala mcm blog yg ada...hahahaha


aramis2177::
ye ke?hang mimpi kan aku datin?
terharu nye aku...insyaAllah satu ari nanti panjang umo & cukup isi poket aku nie sampai la aku ke sana..

@cu SaYaNg said...

azreen::
azreen sayang..ko ostrolia belah mana ek...aku ada plan nk ke brisbane tp tak tau lg la bila nye..baru dok plan la..


sakurasa2::
saje je menghilang kan diri nak bg akak rindu...hehehhee


fealize::
entry nie saje nk tunjuk seni sawang tu :-D

echah_syed said...

wahh nak gi oversea ke?? sioknyer :)

nnt post pic bbyk kat sini tau :D

takecare acu.

@cu SaYaNg said...

insyaAllah kak echah
acu akan bercuti ke oversea
tp destinasi nye tggu dulu ya..hehhee...
letak gmbr byk2tu sudah semesti nye...hehehehehe...

nurdaniella said...

hai acu.. samalah kita.. rumah akak pun dah lama kena tinggal.. kesibukan menjadikan ianya sepi..

Linda Latip said...

yaaa kembali berblogging dgn gear 5..tiap2 hari 2 kali entry okeh..i tggu huhuhu

@cu SaYaNg said...

nurdaniella::
tu la psl kak daniel...


linda::
aduih...nak kena carik banyak idea tu kalau 2 entry each day...