Followers

Sukan Staf 2009

Monday, April 20, 2009

Sekarang kat tempat acu keje nie sibuk dengan sukan
maka nye jumaat lepas ada perasmian sukan staf nie
acara malam tu ialah pertandingan perbarisan...
tahun2 sebelum nie acu memang antara peserta
yg melibat kan diri dalam perbarisan nie
tapi tahun nie acu tak join...malas...
boley gitu ek...dasar pemalas betul la acu nie...hahahaha

acu biasa nye akan jadi pembawa sepanduk...
ingat lagi tahun lepas, disebabkan nak cari kelainan
acu dengan di temani suria & dida (my x-opismet)
sanggup pi Jalan Masjid India cari, tempah & belajar pakai sari...hahahahaa
dan hasil nye...kami JUARA tahun tu...best..best...
rasa berbaloi usaha kami tu....hehhehee

nie le rupa acu bila bersari...siap dgn bunga melur & nandek kat dahi..hehehe

tak pasal2 jadi glemer sebab orang dok mencari
sapa la "indian putih" yg keje kat department acu....hahahahaa
sebab nye department acu semua nye melayu je...

nie team kami yg menang tu....

tapi tu semua dah tinggal kenangan dah...
tahun nie acu tak join...rasa malas lak nak join..
lagi pun masa yg diberi singkat sangat..tak sempat nak plan apa2 pun
diaorg prektis pun brape ari je...
jadi tahun nie, acu amik keputusan untuk duduk di kerusi penonton je

lagi pun tahun nie kami bergabung dengan department lain
tu yg rasa tak syok sikit...

nie team yg terlibat malam tu

nie lak wakil2 dari department acu

nie antara penyokong yg hadir utk bagi sokongan moral pada kawan2

emm...tak salah acu ada 30 team yg terlibat...
meriah gak le...nasib baik le malam tu tak hujan
thn lepas kami berjalan dalam ujan renyai...
hujan rahmat kata orang...tu yg kami jadi juara...hahahahaha

perasmian malam tu dirasmi kan oleh our VC Prof Nik Mustapha

acu bergambar dengan salah satu maskot team kami

tahun nie tak de rezeki kami untuk menang...huhuhu...
tak pe lah cuba lagi tahun depan...

to kawan2 yg akan bertandingan dalam sukan yg dipertandingan
wish u all d best...chaiyok..chaiyok...

18 xoxo:

aramis2177 said...

wow....sakan hang bersari noo!ngan bunga meluq bagai!hahahhaaa......uiks..aku tgk muka hang makin berseri2 nih..ada apa2 kaaa?heeeeeeeeee.....
aku rindu aa kat hang!!!!

@cu SaYaNg said...

hahaha..tu gambaq thn lepaih la...
kenangan tu...bukan senang nak pakai sari tu...
dah la ujan mlm tu..seksa gile aku nie...hahahaha

aku pun rindu kat hang
tak sabaq nk tggu hang balik

echah_syed said...

canteknyer acu bersari kuning..phewittttttttt..!

@cu SaYaNg said...

kah..kah..kah..
cantik ke saya?
oh tidak...saya tidak cantik...

hysMan.. said...

wowwww..cun ar acuuu..
nak tecle vleh??
hehe...

@cu SaYaNg said...

muahahahaa...
boley...boley...hahahahha

ujie said...

acu..ko email kan alamat ko kat aku ctroziahmdsom@yahoo.com

@cu SaYaNg said...

ada chance ke?hehehhee..dah emel dah...

ujie said...

ok..aku poskan petang ti ek he3..tunggu dpn pintu umah ti tau..n ko jgn mgada nak ngurat posman tu..posman tu macho tau haha...

@cu SaYaNg said...

iyo la kak ujie cayang...hehehehe

erisya nor said...

wahhh cantiknya acu pakai saree...macam anak patung!

Linda Latip said...

wahahaha..ambeih hampir tk kenal i kekeke..ade smpn lg tk sarinye?
bole pki raya neh :) 1 malaysia la katakan..huhuhu

@cu SaYaNg said...

erisya nor::
uiks..anak patung?
mana de anak patung gemok kak oi..
hahahaha

@cu SaYaNg said...

Linda Latip::
muahaha...1 malaysia ye?
dh selamat dh sari tu jadi kebaya..hehehehee
mahal siot kain sari tu..dh le susah nk jaga..huhu

mOhD^.^rAz said...

comel bersari..
lpas nie kompem Yasmin Ahmad ambik blakon..

kamalnzura said...

piah...betui..mcm chindian...haha

@cu SaYaNg said...

Mohd::
muahahaha...tak muat masuk kamera la...hehehehe

anyway,thanks singgah ke sini ;-)

@cu SaYaNg said...

kamalnzura::
ya...betulll...tu yg jd glemer sat
org dok sibok cari chindian kat opis aku..hahahaha