Followers

Betul Ke???

Thursday, April 16, 2009

Acu dapat gambar2 nie semua daripada emel...
erk...korang rasa betul ke ek...
boleh sesapa tolong terang kan?? musykil la....






18 xoxo:

Dj Epoi said...

Uik!!!!!!!!!!

No Komen Gua....!!!

Pelik kan Acu...?

Gua sendirik ponk kompius nih!!!

fazemy said...

Saya pun dapat email tu Acu. Kat mana erk ni. Indon kot. Agaknya yg 2 org berpakaian sami tu baru nak masuk Islam. Tu diorg ajar smyg tu. bersangka baik.

cerpelai said...

Ok laa.. Kita cuba pandang dari sudut positif..

Makan bersama-sama orang bukan Islam tu tak salah dan mungkin dua orang sami tu sedang belajar untuk lebih mendekati Islam secara total.. Itupun kalau betul laa..!!

Kesahihannya adalah sukar sebab bukan kita yang berada di tempat tu pada masa tu..

Hmmmm...

@cu SaYaNg said...

DJ Epoi::
tu le psl bro..acu pun muskel..

@cu SaYaNg said...

fazemy::
ntah le...mungkin indon mungkin juga thailand..

ya..sangka baik kan...kalau betul mcm tu Alhamdulillah la...

@cu SaYaNg said...

cerpelai::
makan bersama tu acu tak kisah bro..tapi bab solat tu,acu sedikit konpius...tapi bak kata fazemy,kita b'sangka baik pd diaorng...

nurdaniella said...

salam acu.. akak pon musykil ni.. tapi, mungkin gak sami2 tu baru masuk Islam kot.. ni macam kat kelantan jer..

hysMan.. said...

salam acuuuu... :p
gwa dpt gak email nih..
rasa kes nih kat area utara..
i tink same like Kak Daniella already said it also happen in kelantan..
always tink +ve je la acuuu..
klu betol,alhamdulillah..
klu niat depa nak jatohkn Islam kita juz doakan smoga dibukakn hati..
hmm...
:)

@cu SaYaNg said...

nurdaniella::
w'salam...
tu la akak..konpius kan??
tp x pe lah kita pk posotif je la..
mgkn dh dkt sempadan siam kot..

@cu SaYaNg said...

hysman::
hopefully apa yg kita 'think +ve' tu betul la...Amin..

sakurasa 2 said...

acu sayang
hopefully semuanya betul.....

ujie said...

acu..aku bukak blog ko ni kat opis..x nampak gambo ye he3..sbb disekat oleh pentadbiran..he3

& aku no komen la...he3

@cu SaYaNg said...

sakurasa::
tu la kan..pikir yg positif je la

@cu SaYaNg said...

ujie::
buka le kt umah..
ngengada buka opis wat pe
saje la tu..hehehehee

jwpn klise mcm artis je ko nie

Cik Kham & Co said...

dptgak email nih...satu opis confuse..tahlah....x tau lah kebenarannyer...

@cu SaYaNg said...

x pe lah kham
pk positif je spt kata kwn2 blogger yg lain

mOhD^.^rAz said...

Hish...bio bebenor..
tp kalau diorang nk belajar..
tak salah..

@cu SaYaNg said...

mohd::
tu la tu...harap2 diaorg nie memang baru masuk Islam le