Followers

Anjing Buka Puasa??????

Thursday, August 26, 2010

cuba korang taip kat GOOGLE "Najib buka puasa"
macam acu tunjuk kat bawah tu...

pastu korang tengok apa yang GOOGLE suggest kan???

pastu siap tanya tu...Did you mean: Anjing buka puasa

macam mana perkataan NAJIB tu boleh bertukar jadi ANJING lak????
ada ke anjing berbuka puasa?????
emmm...musykil...musykil....
ada sesapa yang boleh tolong jawab kan????




6 xoxo:

kakcik said...

Pakcik google tu dah nyanyuk agaknya.... tak kena mengena langsung! :)

@cu SaYaNg said...

kakcik::

hahahaa...tu la pasal...

azieazah said...

Google mungkin tak da vocabulary itu kot. Sebab perkataan NAJIB tu nama khas bukan nama am.. So bila search, dia takleh nak trace...agaknya laaarrr.

@cu SaYaNg said...

kak azie::

emmm...mungkin la kot..
tapi yang memula je pastu dah kuar dah nama Najib...

BUJANG SUSAH said...

goole ni marah kat najib kot.. ntah2 google ni ada hati kat bik mama agaknya... hehehe

@cu SaYaNg said...

Bujang susah::

no komen...hehehhee