Followers

Tergamak nye...@#$%@^&&*

Thursday, August 26, 2010

acu tau ramai yang dah tengok video nie..
dah banyak tersebar dah di blog & juga FB
sedih sungguh acu tengok video nie...
perempuan melayu yang beragama ISLAM
bertudung litup....tergamak diaorang mempersendakan zikir Allah
Nau'zubillah....




semoga mereka di ampun kan oleh Allah...amin



12 xoxo:

Benrauf 2.0 said...

Dan jauhkanlah diri dari orang-orang yang menjadikan agama mereka sebagai permainan dan hiburan.
Al-Anam [70]

Wahai orang-orang yang beriman! Janganlah kamu mengambil orang-orang yang menjadikan agama kamu sebagai ejek-ejekan dan permainan dari orang-orang yang telah diberikan Kitab sebelum kamu dan orang-orang kafir musyrik itu: Menjadi penolong-penolong dan bertakwalah kepada Allah, jika kamu benar-benar orang yang beriman.
Maidah [57]

Allah (membalas) memperolok-olok dan membiarkan mereka meraba-raba dalam kesesatan mereka (yang melampaui batas itu).
Baqarah [15]

semoga kita ambil pengajaran ya acu :)

kakcik said...

Entahlah.. ini agaknya yang dikatakan cerdik tak boleh diikut, bodoh tak boleh diajar... :(

azieazah said...

Budak mana ni? Melayu kita?

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Apa jadi yerk dengan bebudak ni? Selepas dihentam teruk dalam facebook, youtube dsb...

Mcm mana mereka boleh jadikan agama sebagai bahan jenaka?

@cu SaYaNg said...

Benrauf::

insyaAllah...mohon dijauh kan la semua keturunan kita jadi macam nie..Nau'zubillah...

@cu SaYaNg said...

kakcik::

tak malu ke diaorang selepas muka terpampang di seluruh dunia maya nie??? kesian mak bapa diaorang

@cu SaYaNg said...

kak azie::

menurut info,melayu kita la kak...islam lak tu...

@cu SaYaNg said...

VIC::

tu la...nak gak tau kesudahan nasib diaorg nie semua...nampak mcm pelajar U je siap pakai id card diaorang lagi tapi tak clear..

kamalnzura said...

gilakan?

@cu SaYaNg said...

kamalnzura::

lebih teruk drp gila..

yong_liza said...

salam..

ksian kan dkt bdk2 nih ...

yong tag acu dlm contest : http://flizzy86.blogspot.com/2010/08/another-contest-here-i-come.html

@cu SaYaNg said...

kak yong::

tu la..paling kesian pada mak bapa diaorang...

erk..kena tag?? ok2..nanti acu tgk ya...tq kak