Followers

14 Ramadhan 1431

Tuesday, August 24, 2010

Kalau semalam acu berbuka cuma dengan roti john
tapi hari ke-14 terlalu meriah dengan makanan...huaaa
acu & Noi; kawan acu berbuka di Bangi Golf Resort


emm..not bad la makanan kat sini..macam2 ada
maaf la sebab tak amik gambar makanan
acu segan sikit..hehehehe

nie antara makanan yang ada kat BGR nie...
menu istimewa tentu nye lah kambing golek...

nie pulak antara yang kami makan...


ada lagi sebenar nye tapi dah terlupa nak snap...hehehehe
(terlupa kunun..walhal makan tak hengat donia..)
yang sebenar nye kami merasa hampir kesemua makanan yang ada kat situ
tapi dalam kuantiti yang sikit...sharing bersama2..hehehee
ye la kan..kalau amik banyak nanti tak abis lak..
(baik kan??? baik kan???? hehehehee..)

kalau korang berniat nak makan kat sini
harga buffet nye RM57 per head...
uish mahal nye kan????
itu harga kalau walk in la...
if korang nak murah...kena booking dulu
booking pastu kena bayar sebelum pukul 3.30pm
so, korang akan hanya bayar RM37 per head...

erk...masih mahal lagi ke??
emm....acu rasa itu antara harga buffet yang murah
berbanding dengan buffet kat tempat lain..

tapi ye lah kan...untuk yang bujang seperti acu
tak de la terasa sangat sesekali keluarkan RM37 tu..
kalau anak ramai??? emmm..baik makan kat rumah kan???




p/s:: thanks a lot to Pak GOOGLE sebab bagi gambar..hehehehee




10 xoxo:

fazemy said...

Haah murah dah tu harganya. Susah dah nak dpt rate rm30++ buffet skrg ni. smuanya mahal2 blaka.

kakcik said...

RM37 tu kira murahlah .. tapi kalau macam kakcik yang berderet ni... hehehe.. sendiri mau ingat la! :)

@cu SaYaNg said...

Fazemy::

tu la psl...kalau kena byr mengikut harga asal tu,mmg tak mampu le...

@cu SaYaNg said...

kakcik::

hehehee...baik le makan kat umah kan kak???

Queen said...

eh..rm37 murah la.....
nak pi jauh plak.bangi nun..ahahhaha

@cu SaYaNg said...

Queen::

hehehee...kalau jauh mmg le tak berbaloi..dengan jam nye lagi...

azieazah said...

Sekali sekala manjakan diri ok la tu. RM37 kira murah utk sorang, tapi makan puas.

Kalu beranak ramai, RM37 tu boleh buat makan 2,3 hari siap dgn sahur sekali...heheheh

@cu SaYaNg said...

kak azie::

betul tu kak...sekali sekala boleh la kak...mau kalau selalu,parah poket den nie...hehehehe

Ogy said...

ehh murah tu..bangi dh dekat je ni...nk pegi tak nak..nk pegi tak nak...

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

RM37 je? murah tu... tempat pun cantik.