Followers

Jom Join Makan Ais Krim Sambil Bermesra!!!!!!

Tuesday, December 14, 2010

Jom kawan-kawan kita makan ais krim beramai-ramai hujung minggu ni
Abang Dul a.k.a En.Mazidul Akmal Sidek ada menganjurkan pertemuan
bersama penulis-penulis blog...klik kat [sini] untuk tahu lebih lanjut

Kehadiran acu bergantung pada kakcik seroja & kak azie
kalau kedua-dua confirm untuk pergi maka, acu pun CONFIRM juga
bukan tak nak pergi seorang diri tapi kalau ada teman tu
terasa lebih meriah lagi...lagi pun acu ni pemalu..ahaks...
[walau pun nie anjuran yang ketiga oleh Abang Dul]

Jom lah kawan-kawan kita meramai kan majlis pertemuan ni
kepada yang teringin nak turut serta boleh tinggalkan
pengesahan anda di ruangan komen di [sini]
opppsss!!! ni butiran detail tarikh, tempat & masa pertemuan tu::

TARIKH: 18 DISEMBER 2010

MASA: 9.00 MALAM

TEMPAT: ICE ROOM, Jalan PJU 5/22, The Strand,
Kota Damansara, Petaling Jaya, Selangor
.

seperti kata En.Aziz Desa

"Yang Jauh kita DEKAT-DEKAT kan..
Yang Dekat kita MESRA-MESRA kan"



"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

8 xoxo:

kakcik said...

InsyaAllah... kalau ada rezeki, kita jumpa lagi di sana nanti. :)

@cu SaYaNg said...

kakcik::

acu tunggu jawapan kak azie

The Red Rambutan said...

Macam nak join, tapi kita ada hal la...kita join lambat sikit boleh kan? kan? kan?

@cu SaYaNg said...

En.Red::

lambat atau cepat yang penting DATANG!!!!!

midiaida said...

cam best jek..tp mesti midi x nak..huhuh..

@cu SaYaNg said...

midiaida::

jom la join...sekali sekala tambah kawan...best tau

midiaida said...

suke3x..tp takut midi x nak..try tanyekan die..hihihi..

akuzle said...

mmg besh ler kan? tp sesegan sikets psl akak br 1st time juin...hikhikhikhik