Followers

Restoran Mohd Chan Abdullah - Kunjungan Ke-2

Wednesday, December 15, 2010

Malam tadi acu makan malam di Restoran Mohd Chan Abdullah
yang terletak di Bandar Baru Bangi...
acu ke sana dengan 2 anak saudara acu; Ashraf & Farhan
ni merupakan kunjungan kali kedua kami ke sana
suka makan kat sini sebab makanan nya sedap & harga berpatutan

Tengok pada menu, tak tahu apa yang nak di pilih
nampak semua nya sedap...dan terasa nak makan semua...

Akhir nya pilihan santapan kami malam tadi berbeza dengan santapan
masa kunjungan kami kali pertama hari tu [sini]

Selain daripada sedap & harga berpatutan, servis kat sini pun cepat
malam tadi, kalau tak salah acu anak kepada Tuan punya Restoran ni pun
turun padang & pergi dari meja ke meja bertanya kan tentang makanan
dan juga turut melayan pelanggan yang datang

Dipendek kan cerita memang puas hati makan kat sini




"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

8 xoxo:

kakcik said...

Licinnnn..... :)

hysman said...

yee mee tu sedapnyer acu....
adehhh.... terliur nih...

The Red Rambutan said...

Banyak nya ko makan Acu, next time kita gi sama ek? he he

midiaida said...

wahhh..manyaknye mkn..heheh..butter prawn ctuh ngan redwok mane sedap???..

@cu SaYaNg said...

kakcik::

hahahaa....mmg perut tengah "kosong" malam tadi...yg abis kan budak berdua tu..termasuk la kantonis ying yong yg acu makan tu...

@cu SaYaNg said...

hysman::

bukan yee mee je..semua makanan dlm tu S.E.D.A.P

@cu SaYaNg said...

En.Red::

hahahaa...makan bertiga la En.Red..
budak berdua tu memang suka makan

@cu SaYaNg said...

midiaida::

hehehee...compare dengan Red Walk ek..tak tau la sebab kita belum penah makan kat Red Walk