Followers

Koolred.com

Thursday, December 9, 2010

Kawan-kawan pernah dengar tak pasal KOOLRED??
acu tak pernah dengar pun sebelum ni
tapi kalau tak salah acu kawan acu; Ryta
pernah suggest kan acu untuk join komuniti KOOLRED ni

Tapi baru hari ini acu berkesempatan buka web KOOLRED
ia boleh dicapai melalui http://www.koolred.com/
jadi, secara rasmi nya hari ini acu dah join komuniti KOOLRED

Apa ada dengan KOOLRED ni??
pada yang suka melancong, acu galakkan kawan-kawan
untuk sign up kat KOOLRED ni
banyak info, gambar mengenai tempat pelancongan
yang kita boleh dapat dalam KOOLRED ni


Jom la join...




"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

3 xoxo:

fazemy said...

dah join aritu sbb masuk contest. haha. seronok tgk gmbr org melacong kat situ. ala2 fb gak la.

midiaida said...

wahhh bestnyee..nak join gak laa..;D

Anonymous said...

Ini cukup asalkan ada banyak di luar sana hanya menunggu kanan.