Saturday, December 18, 2010

Malam Nie Makan Ais Krim Puas-puas!!!!

Edit Posted by with 8 comments

Malam ni kita makan ais krim ye kawan-kawan...
jangan lupa datang tau...info lanjut
[sini]






"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

8 xoxo:

The Red Rambutan said...

Amboi acu, makan ice cream sampai dua kali ek...kita tengok dari jauh je lah gamaknya.

AzMaslenda said...

salam acu yang comel... salam perkenalan.

hysman said...

baskin robin ke acu??
hehee...

sukaxplo said...

salam...
hepiii jek cik acu yek malam makan aiskrim tuh..hehehe
lain kali ada perjumpaan camnih kita join lagik yek

Darling Pya said...

En.Red::

uiks...tipu la tu...
acu makan 1 je aaaa...tapi dengan tak malu nye acu "ceduk" kakcik & jard punya...hahahaaa

Darling Pya said...

Azmask::

salam perkenalan kak

Darling Pya said...

hysman::

erk...jenama ais krim tak sure lak tapi jenama kedai nye ICE ROOM..hehehe

Darling Pya said...

jinkamen::

hahahaa..hepi sbb jumpa kawan2 la bang...lagi pun nie kali ke3 acu join tu yg kemesraan tu "terover" sikit..hehehee

Followers