Followers

Malam Nie Makan Ais Krim Puas-puas!!!!

Saturday, December 18, 2010

Malam ni kita makan ais krim ye kawan-kawan...
jangan lupa datang tau...info lanjut
[sini]






"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

8 xoxo:

The Red Rambutan said...

Amboi acu, makan ice cream sampai dua kali ek...kita tengok dari jauh je lah gamaknya.

AzMask said...

salam acu yang comel... salam perkenalan.

hysman said...

baskin robin ke acu??
hehee...

jinkamen said...

salam...
hepiii jek cik acu yek malam makan aiskrim tuh..hehehe
lain kali ada perjumpaan camnih kita join lagik yek

@cu SaYaNg said...

En.Red::

uiks...tipu la tu...
acu makan 1 je aaaa...tapi dengan tak malu nye acu "ceduk" kakcik & jard punya...hahahaaa

@cu SaYaNg said...

Azmask::

salam perkenalan kak

@cu SaYaNg said...

hysman::

erk...jenama ais krim tak sure lak tapi jenama kedai nye ICE ROOM..hehehe

@cu SaYaNg said...

jinkamen::

hahahaa..hepi sbb jumpa kawan2 la bang...lagi pun nie kali ke3 acu join tu yg kemesraan tu "terover" sikit..hehehee