Followers

Apa Agenda Hujung Minggu Anda??

Friday, October 21, 2011

Pejam celik pejam celik sekejap saja dah hujung minggu
apa rencana korang untuk hujung minggu nie??

acu punya rencana mahu habis kan masa dengan anak-anak saudara acu
memandangkan EE kena bertugas di Sepang hujung minggu nie

Sabtu..insyaAllah akan bersama dengan 4 orang anak saudara acu
Asyraf, Anuar, Amzar dan Fiqa ke Sepang untuk menonton MotoGP
tapi tiket tak ada lagi nie...hahahhaaa
harap-harap hari nie EE boleh confirm kan lah ada tiket atau tak
kalau tak ada tiket, kena la plan agenda lain pula

Photobucket


Ahad..insyaAllah akan menyertai gathering blogger
yang telah di rancang oleh Kakcik Seroja [klik sini]
tapi tak tahu lah nak masak apa
peti ais kat rumah "kosong"..apa-apa bahan pun tak ada
maklum lah dah 2 minggu makan tanggung saja...hahahhaaa

Photobucket


Bercakap tentang gathering nie, segala perkembangan
boleh lah lawati blog Kakcik Seroja
jom lah kita meramaikan majlis...
sesekali bersua muka apa salah nya kan??





Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

3 xoxo:

kakcik said...

Tak tahu nak bawa apa, ya? Datang awal dan tolong kakcik berkemas! :)

@cu SaYaNg said...

kakcik::

beressss.....

Korean Style Online said...

Nice blog and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean fashion malaysia online / online shopping blog. have a nice day