Followers

Tak Dapat Jadi Pembantu, Jadi Tetamu InsyaAllah

Monday, October 31, 2011

18-12-2011 tarikh yang dipilih oleh uncle LF untuk next gathering
dan tarikh yang sama juga insyaAllah acu baru landing di bumi Malaysia nie

Photobucket


Memandangkan komen uncle dalam entri di sini

Photobucket


(bila la uncle nampak acu hebat tu ya??sampai sekarang tertanya-tanya)

Emmm..macam mana ya uncle??

Tak dapat acu nak jadi pembantu uncle untuk 18hb tu
sebab flight acu landing kat KL nie dalam pukul 11pagi
(kalau tak tertunda atau ada sebarang masalah la..)

Tapi insyaAllah acu akan cuba hadir kan diri tanda sokongan
dan nak jumpa dengan kenalan baru lagi :)





Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

12 xoxo:

Kakzakie said...

Landing je plane... tak payah balik rumah Cu. Teus pergi rumah LF. Hahaha.... agak-agak boleh ke?

kakcik said...

Semoga Acu tetap dapat bersama kami nanti. InsyaAllah. :)

Anaa said...

Acu, harap2 flight tu tak delay la ye.. harap2 sangat ni.. akak doa moga kita boleh jumpa lagi kat umah uncle LF ye..

@cu SaYaNg said...

kakzakie::

umah acu dengan umah uncle dekat je
so,sampai je rumah leh terus g umah uncle :)

@cu SaYaNg said...

kakcik::

amin..insyaAllah

@cu SaYaNg said...

Anaa::

insyaAllah...don't worry :)

gedek! said...

babe.... kat profile kamu tu tulis : Occupation: Monitor Cleaner...

tak boleh blah, lah..! Monitor cleaner mana naik flight...

haha

@cu SaYaNg said...

gedek::

hahahahaa...apa lak tak boley uncle..kan ada flight tambang murah..now everyone can fly..hehehehe :P

luahfikiran said...

SALAM,
BALIK CEPAT2 CU. TAK ADA CU, SUSAH KAMI NANTI.

ainnoraini said...

acu wajib ade tau..baru la meriah nnt...mintak flight tak delay handaknye...

hari tak sempat nak mesra2...kali ni nak bergambar2 dgn acu pulak...

@cu SaYaNg said...

LF::

insyaAllah uncle..sampai saja Malaysia,acu terus ke rumah uncle :)

@cu SaYaNg said...

ainnoraini::

insyaAllah...ada rezeki nanti kita jumpa kat sana :)