Followers

Movie Day:: Rowan Atkinson Kembali

Monday, October 3, 2011

Humang ai...cerita yang dah berkurun baru sekarang nak blog kan??
iskh..iskh...acu nie....movie dah basi la acu...


Ye ke basi??? memang movie nie movie dah lama release
tapi acu rasa belum basi lagi...sebab apa belum basi???
sebab acu layan movie nie sabtu lepas
tapi panggung penuh tau walau pun tayangan nya dah masuk hari ke-17


Tapi acu tau ada lagi kan yang belum tengok...betul tak???
filem nie ala-ala filem James Bond tapi
aksi nya tidak lah sepadat filem James Bond
satu yang pasti...ketawa dari mula hingga tamat cerita



Mengisahkan mengenai Johnny English yang kembali menjadi agen rahsia
yang tidak tahu takut atau pun bahaya yang ditugaskan untuk
menghentikan niat sekumpulan pembunuh antarabangsa yang ingin
membunuh Perdana Menteri Cina


Macam-macam aksi dan perkara-perkara lucu sepanjang misi
Johnny English mencari pembunuh-pembunuh tu
part nie la yang tak tahan nak gelak...
nak tau lebih lanjut kena la tengok sendiri...

Jangan risau, tak rugi menonton punya....



p/s::gambar ehsan en.GooGLe



Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

1 xoxo:

AzMask said...

Donlod filem nih.. tapi tak leh tengok pulak dah..