Followers

Gembira Melihat Orang Lain Gembira

Friday, October 28, 2011

Ahad (23-10-2011)

Pertama sekali acu nak mohon ampun dan maaf banyak-banyak
pada Kakcik dan Kak Azie sebab tak membantu pun
masa perjumpaan blogger lepas...
Sampai sekarang perasaan bersalah tu ada dalam hati acu

Pada kakak, abang, uncle, auntie dan teman blogger yang lain
acu juga mohon maaf di atas "kesombongan" acu pada hari tersebut
terasa ralat sebab tak dapat beramah mesra dengan kalian semua

Nie antara gambar yang sempat ada dalam camera acu

Photobucket

Photobucket

Tengok pada makanan di atas, semua nampak sedap
nak tau apa yang acu makan???
acu cuma menjamah 2 ketul nasi himpit + rendang ayam kakcik
dan juga 2 ketul puding karamel yang Uncle LF bawa
tak boleh nak makan yang lain bila mana tekak dah mula terasa nak muntah

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ada yang acu pernah jumpa dalam gathering blogger sebelum nie
tapi kebanyakkan nya blogger baru...yang pertama kali bersua muka
nama selalu terbaca dalam komen blog Kakcik atau Kak Azie

Teruja sebenar nya jumpa dengan mantan TNC acu nie..hehehee

Photobucket
"tak payah panggil Datuk..panggil uncle pun dah okay"



InsyaAllah uncle, ada rezeki nanti kita buat kat BBB pula ye
kesimpulan nya, walau pun tak sihat tapi acu happy sebab dapat
tambah kenalan baru...salam perkenalan untuk semua :)




Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

14 xoxo:

kakcik said...

Acu jangan rasa bersalah. Dah Acu sakit, bukan kehendak Acu, kan?

Walaubagaimanapun, kakcik dan Abg Mus tetap berterima kasih atas 'pertolongan' Acu itu. Syhhhhh... :)

NM02 said...

nak jumpa korang semua kat umh dato uncle nnt... insyaAllah...

Anaa said...

Acu yang tak sihat rasa bersalah, saya yang sihat ni selamba je kakcik tak huloq tangan pun kat dapor.. huhu.. tak reti nak buat apa, takut bukan makin tolong, makin mengaco lagi ada.. huhu..

acu, BBB insyaALLAH onn.. cer jengok kat Uncle LF punya blog.. jumpa sana ehh..

@cu SaYaNg said...

kakcik::

tq kakcik...opsss!! "pertolongan" tu ya?? rahsia bersama :)

@cu SaYaNg said...

NM02::

insyaAllah

@cu SaYaNg said...

Anaa::

Alhamdulillah...nanti acu jenguk blog uncle

h4ni3 said...

hai acu
saya pun 'sombong' juga hari tu. tp sbb malu. hehe
nanti pasni kita mesra-mesra k
:))

makdara TERdiva said...

saya mahu menegur..tp malu..haishh

len kali kita beramas-mesra..insyaAllah :)

roslaini saad said...

Kak ros pun nak minta maaf... sebab tak berbual dengan Acu hari tu.. terus terang cakap bila dah bertemu jadi speechless... susah nak cam.. yang kita kenal dalam blog..takut tegur salah orang pulak...hehhe

gadisBunga said...

takpe acu. kat rumah uncle nanti mesti sihat walaafiat punye...!

@cu SaYaNg said...

h4ni3::

biasa lah 1st time..insyaAllah lepas nie mesra la kita :)

@cu SaYaNg said...

roslaini::

tak pe kak...pertama kali jumpa memang macam tu..insyaAllah lepas nie kalau jumpa lagi dah mesra la sikit :)

@cu SaYaNg said...

GB::

insyaAllah

@cu SaYaNg said...

MDT::

malu tapi mau..heheheee