Followers

Food Walk:: Restoran Femes Tapi Sayur Busuk

Thursday, December 15, 2011

Lepas menonton dah puas menangis klik [sini]
perut pun turut menangis minta di isi
acu ajak EE menikmati Ayam Peri di Nandos

Eh..lupa pulak nak bagitau
kami tengok wayang kat MidValley
so, kami makan di Nandos MidValley juga

Acu order set 1/4 ayam + 2 side dishes
side dishes nye acu pilih jagung dan mix vege grill

Photobucket

EE pula kekonon nya nak pilih 1/4 ayam saja without set
bila makanan sampai..tetiba dia minta acu tukar kan
jagung acu tu dengan Peri Chips..nasib la boleh tukar

Tak kisah lah...acu follow saja
tapi sekali bila waitress tu datang hantar
dia bawa sekali dengan jagung...emm..rezeki la nampak nye

Photobucket

Selera terbantut bila makan mix vege yang di grill tu
BUSUK..!!! dah macam sayur basi...eeeyarkkkkkkkk!!!
terpaksa lah acu tolak ke tepi...tak lalu nak makan

Photobucket

Penyudah nya EE pilih kek + vanilla ice cream as dessert
emmm...EE cakap tak sedap..acu tak rasa pun
sebab selera dah terbantut gara-gara sayur busuk

Photobucket

Kesimpulan nya balik rumah dengan perut lapar :(





Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

7 xoxo:

nyanyisunyi said...

acu tak bagitahu kat pelayan atau org yg bertugas ke..kalau akak mesti bgtahu...tak aci lah bayar mahal2 tp dapat busuk..

@cu SaYaNg said...

nyanyisunyi::

dalam hati tergerak nak bagitau
tapi entah kenapa akhir nye keluar macam tu je...

kata kila said...

wahhh mcm sedap je yang kek coklat tu aum

kakcik said...

Memang kita selalu bersikap macam tu, kan? Susah nak komplen walaupun tahu kita berhak berbuat begitu... :(

@cu SaYaNg said...

kata kila::

sedap di mata belum tentu sedap di tekak :)

@cu SaYaNg said...

kakcik::

tu la pasal...mulut membebel tapi bebelan setakat di meja je tak sampai pun ke telinga waitress :(

Eri-chan said...

ler lain kali acu kena komplen. bayar mahal2 dapat makanan busuk. tak bagus ni..oh tak tempting ye kek tu?