Followers

Wordless Wednesday #21 : "Ombak" Di Key Yel

Wednesday, December 14, 2011

Jalan Tun Razak tenggelam..!!!

Photobucket

Ada yang terperangkap ke semalam???

Sumber gambar dari [sini]


Photobucket
"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

11 xoxo:

Kella said...

memang teruk jem semalam kata kawan kawan.. sib baik kita balik sharp 5.30, jem memang jem, tapi sempat la sampai umah.. dalam kul 7 jugak la.. huuu

kakcik said...

Alhamdulillah... kakcim tidak terperangkap semalam.

@cu SaYaNg said...

Kella::

tu la kan??sian nye la sapa yg terperangkap tu...sampai lambat tak pe kak janji tak tersangkut dalam jam tu

@cu SaYaNg said...

Kakcik::

Alhamdulillah syukur

kasihibu said...

huh..nangis

fazemy said...

ni post gmbr banjir ni jgk. hehe. adik kita terperangkap smlm. byk lak dia ambik gmbr.

@cu SaYaNg said...

kasihibu::

yg terperangkap tu sure nangis...

@cu SaYaNg said...

fazemy::

semalam acu plan nak ke KL syukur acu cancel..kalau tak, acu pun turut sama terperangkap dlm tu

Kakzakie said...

Kalau dah nak kena tiba-tiba aje kan... tengok tv macam teruk juga sebab banyak kereta terperangkap

@cu SaYaNg said...

Kakzakie::

tu la pasal...banyak duit nak keluar tu kalau kereta tersangkut dalam banjir

Eri-chan said...

nasib tak duduk area sana...huhu