Followers

Meluncur Atau Meniti???

Tuesday, December 6, 2011

Ahad lepas (4-12-2011) acu hang out dengan Anuar dan Afiqa
budak-budak nie ajak acu ke Sunway Pyramid
nak main ice skating kata nye...

Kami sampai Sunway Pyramid dalam pukul 12 lebih
terus menuju ke tempat ice skating
awal-awal tu usha orang main dulu
tapi diaorang berdua tu dah meng"gedik" tak tahan nak main
kesian acu tengok diaorang...hahahahaa

Photobucket

Okay...okay jom kita check harga tiket

Photobucket

Budak berdua nie je yang main
acu tak main pun...tunggu tepi jadi tukang jaga handbag

Photobucket

Memandangkan nie pertama kali diaorang nak main
so, kena beli stokin dan sarung tangan
sebenar nya kalau nak jimat boleh bawa sendiri
next time dah tau boleh bawa sendiri saja la...

Photobucket

Eh..eh...nie meluncur ke meniti nie sayang sayang oi..??

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Lumrah lah kan...pertama kali main...
mana ada orang pertama kali terus pandai kan???

Wah..sudah mula berani ke tengah dah
bagus...bagus...ada kemajuan...hehehee

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Penat bermain diaorang ajak acu makan pizza
acu okay je...layannnnnnnn....

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Perut dah kenyang jom kita ronda-ronda
sambil buang duit...ahaks

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Penat berjalan kami rehat kejap
hilang kan dahaga kat Coffee Bean

Photobucket

Dalam 6.30 petang baru kami bergerak balik
penat tapi berbaloi sebab kami bertiga ENJOY..!!!

Photobucket





Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

4 xoxo:

kakcik said...

Acu tak meluncur sama ke? :)

@cu SaYaNg said...

kakcik::

tak...sebab tak berani takut jatuh..
ligamen lutut acu penah koyak..nanti lain lak jadi nye kalau jatuh :)

gadisBunga said...

saya tak penah ice skating gak. igt tahun ni nak try lah!

@cu SaYaNg said...

GB::

try lah...nampak bebudak berdua tu main best je :)