Followers

Segala Nya Terjawab Di Sini

Friday, December 30, 2011

Petang 24-12-2011

Semua sibuk bergotong royong
Tak kira di dapur

Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Di ruang tamu

Photobucket

Mahu pun di luar rumah

Photobucket

Segala-gala nya persiapan untuk majlis yang berlangsung pada 25-12-2011


Hari Kejadian 25-12-2011

Seawal jam 8 pagi..acu, kakak dan dua orang anak saudara acu
bertolak ke Sungai Petani...keluar awal sebab nak pergi mekap

Janji dengan juru andam Weddingku jam 9.30 pagi
apa punya juru andam lah...boleh pulak diaorang terlajak tidur
pukul 10 pagi baru sampai kat salon..sabor je lah

Nasib baik mekap perfect...so, boleh di maaf kan
ce tengok si scha nie mekap anak saudara acu..cantik kan??

Photobucket


Thanks Scha..atas hasil yang sangat memuaskan hati nie...
so, pada bakal pengantin Kedah boleh lah menggunakan khidmat
butik pengantin Weddingku yang beroperasi di Sungai Petani
butik nya berdekatan dengan Kayu Nasi Kandar
bayaran pun tak mahal...sangat berpatutan

Photobucket

Rombongan lelaki sampai sekitar jam 12.30 tengahari
ramai you...14 buah kereta...adik beradik ramai
jadi sebab tu ramai pengiring nya :)

Photobucket

Sementara perbincangan berlangsung
kami semua pakat dok kat dapur
anak saudara acu mesti lah tunggu kat dalam bilik dulu

Photobucket


Jeng...jeng....nama dah di panggil
masa untuk acara menyarung cincin

Photobucket


Dua bentuk cincin di sarung kan sebagai tanda bahawa
Ana kini sudah bergelar tunangan orang

Photobucket

Kedua-dua keluarga tersenyum gembira...syukur dah selesai semua nya

Photobucket

Nie la rupa tunang Ana...Meor nama nya
serius nye muka cik abang Ana nie...

Photobucket

Ha...senyum kan manis....baru lah hensem

Photobucket


To Ana dan Meor, selamat menempuh alam pertunangan
kata orang dalam fasa nie banyak dugaan nya..maklum lah darah manis
acu berdoa semoga korang berdua berjaya
mengharungi apa jua dugaan dan cabaran yang mendatang
dan semoga hubungan ini berakhir ke jinjang pelamin..insyaAllah

Photobucket


So, dah terjawab sudah segala pertanyaan kawan-kawan
yang sibuk dok PM acu kat Faceboook
betul ada majlis pertunangan tapi bukan majlis pertunangan acu
insyaAllah kalau acu bertunang, acu pasti beritahu kawan-kawan
(fuhhhh!!! dah macam retis fofular dah....hahahahahaaa)

Apa yang pasti hingga saat nie acu masih lagi AVAILABLE..ahaks

Photobucket




Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

4 xoxo:

luahfikiran said...

SALAM,
AHAKS ..... INSYAALLAH, LF DAN ISTERI DOAKAN.

Kella said...

hehehe.... ada tu nanti... mesti la lagi grand kan.. =)

Ati Masrif said...

tunang pun dah mcm nikah ye

nice color :)

Kakzakie said...

Tak lama giliran mak su pulak. Hmmm... next year 12-12-12 pun cantik jugakan angka ini...Kakak doakan acu tau:)