Followers

Ada Yang Dapat Terbang Dengan Seposen Ke??

Thursday, December 15, 2011

Lanjutan dari entri kat [sini]
ada sesiapa yang dapat terbang dengan harga seposen ke??
eh..dua posen la kan pergi balik

acu booking juga malam tu...pukul 12.15 tengah malam
pukul 3 pagi baru acu selesai semua nya
tapi tak dapat terbang dengan dua posen la
acu dapat terbang dengan RM30...

Dah malas nak servey lagi semata-mata nak cari seposen
punya harga...RM30 tu pun dah murah dah bagi acu
ye lah..tiket bas balik Kedah pun RM50 kan??

Mana destinasi acu???
semesti nya lah pergi [sini]...hehehehee
dah rindu sangat nak balik "kampung" :)






Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

9 xoxo:

kakcik said...

Wah... balik kampung lagi?

Seronoknya. :)

@cu SaYaNg said...

kakcik::

insyaAllah...dah lama tak balik sana
rindu pulak...hehehhee

Kakzakie said...

Kawan blogger kita ada yg dapat CU... kenal Wahida MY ALL. dia dah dapat tau...

Acu dapat 30 ringgit tu pun ok juga kan, kalau kakak memang tak rajin menanti depan pc sebab kadang hang terus...

gadisBunga said...

acu tak kabo kat gb pong!!!!

@cu SaYaNg said...

Kakzakie::

owh ye ke??
kawan-kawan acu pun ada beberapa orang yang dapat...acu sebab pilih weekend memang jarang ada harga murah on weekend biasa nye weekdays
tapi 30rgt pun dah syukur sangat dah

@cu SaYaNg said...

GB::

semua nye tak plan pun
malam tu tetiba gatal tangan nak cuba
tak sangka lak boleh dapat masuk

sori...next time ek :)

Anaa said...

tak aci.. balik kampung pun nak chop tambang seposen.. dah ada radio baru kan dalam satria, layan ler long journey.. best apa.. hihi.. saje ngusik.. :)

@cu SaYaNg said...

Anaa::

bukan balik kampung kat Kedah
tapi nak balik "kampung" kedua..Ho Chi Minh...mana leh naik Satria..hehehee

Eri-chan said...

hahaha..kita takde kad kredit... jadi jangan harapla nak beli tiket2 online ni..