Followers

Sayonara Bandung!!!

Thursday, December 29, 2011

Tarikh Kejadian:: 18-12-2011 (entri Tertunda)

Janji dengan Pak Udin jam 5 pagi (waktu Indonesia)
sebab flight kami pukul 8.30 pagi
tapi dah 5.30 bayang dia pun tak nampak lagi

Berpossing untuk menghilang kan rasa bosan

Photobucket

Photobucket

Satu jam menunggu akhir nya Pak Udin muncul
agak nya Pak Udin terbabas bangun kot
sebab tu dia lambat sampai

Eh...cuba tengok kami mula-mula pergi cuma 5 beg saja
tapi waktu balik...beg dah beranak pinak...hahhahaaa

Photobucket

Nasib baik lah semua tu muat dalam van

Photobucket

Hari Ahad jalan kurang macet
sebab kebanyakkan kantor (pejabat) ditutup pada hari minggu
Alhamdulillah segala urusan di airport mudah dan lancar

Walau pun awal pagi tapi masing-masing tak mengantuk
ruang menunggu riuh dengan gelak ketawa kami
semua galak bercerita pengalaman di Bandung

Photobucket

Berbincang untuk destinasi seterus nya di tahun 2012
seperti biasa, acu lah kepala nya...yang nak kena urus kan
dari hal tiket, tempat tinggal, pengangkutan dan agenda lawatan

Photobucket

Masa untuk terbang pulang ke Malaysia
Babai Bandung...panjang umur insyaAllah tahun depan kita jumpa lagi

Photobucket

Alhamdulillah flight selamat landing di LCCT jam 11.35 pagi

Photobucket

Sampai kat kedai Duty Free nak shopping lagi
biasa lah...wajib shopping coklat kat sini
lama juga kat sini...kemudian baru sibuk pegi cari beg

Photobucket

Hampir jam satu tengahari baru kami semua bergerak pulang


Kesimpulan nya, acu memang enjoy sangat dengan diaorang semua
lain rasa nya melancong dengan family berbanding dengan kawan
tapi ralat juga sebab masa sangat sangat cemburu dengan kami
tak boleh nak lama kat sana sebab cuti acu dah habis

InsyaAllah panjang umur ada rezeki lebih dan cuti yang cukup
tahun depan kita bercuti bersama lagi
ke mana destinasi nya????? tungggguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....







Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

1 xoxo:

gadisBunga said...

wooo...meriah! meriah!