Followers

WW #23:: Berapa Harga Semua??

Friday, December 23, 2011

Entri melekat hingga Jumaat 23-12-2011
entri baru scroll bawah

Siapa pandai cuba teka
berapa harga untuk semua kasut di bawah nie???

Photobucket

TIGA orang yang teka dengan tepat atau paling hampir
acu bagi souviner dari tanah seberang...insyaAllah
sorang satu jawapan je tau...so, fikir dulu sebelum meneka :D




p/s::nie BUKAN kasut dari tanah seberang :)





Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

11 xoxo:

shah a.fuad said...

Harga lebih kurang dalam RM100?

kakcik said...

Dari tadi nak cuba teka, tapi tak tahu nak agak. :)

Lingkungan RM170.00?

Anaa said...

hmm... berapa ekk.. RM50..(akak bajet acu beli time sales dapat RM10 sepasang)..

nyanyisunyi said...

akak teka lebih kurang rm150.00..ana tu..mana dapat sepuluh hengget bata tu...hehehe

Kakzakie said...

Kakak busy nie cu tapi nak teka jugalah +/- RM 175/-

Suka yg bertali belakang tu:)

mylovely-cats.blogspot.com said...

ok kami jawab rasanya kesemua harga untuk kasut tu RM75.90...hu3..

BTW kami dah follow, jangan lupa follow blog kami ye... :-) TQ

www.mylovely-cats.blogspot.com

ummi_khalish said...

assalam...byknye ksut...dil teka dalam rm80....

Ati Masrif said...

kalau suruh teka ni mesti dapat
pada harga murahkan..

emm...rm75.00

^___^

Eri-chan said...

RM200? hehehe..banyak tu comel la.

tah RM100 je..

Kella said...

hmmm kita teka ya! rega dalam lebih kurang RM99.99 sen! betul tak? ngeh.. ngeh.. =)

kasihibu said...

berapa yek?
agaknya rm 139.00 kot? (,")