Followers

Sepetang Di Pasar Malam

Wednesday, December 7, 2011

Macam-macam ada...

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


Penat bersesak dengan orang ramai
penghujung nya acu pulang dengan tangan kosong
[*tak ada mood nak membeli belah*]





Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

5 xoxo:

gedek! said...

3 biji / Tiada biji..?

haha... benda macam tu boleh buat modal uncle bergambar, tu...


haha

kakcik said...

ish... gedek dah mendahului kakcik untuk komen benda yang sama la... :)

Anaa said...

hihi... jangan kelahi.. dua2 pun tak dapat timun cina takde biji tu.. erkk, orang ganu panggil tembikai timun cina..

acu, letih jer jalan, tak beli apa2.. masuk angin kuar asap.. hehhehe..

h4ni3 said...

saya cuma nampak watermark acu yg cool tu jer! like it! :D

Eri-chan said...

pergi pasar malam kalau tak sesak oklah..kalau tak berlanggar2 dengan orang lain tak bestla pulak.