Followers

Noodles Station

Thursday, July 2, 2009

Lokasi :: Noodles Station, Alamanda
Tarikh Kejadian :: 28-06-2009
Actor :: Acu, Abg Yeh & Anuar (both anak sedara acu)

Nie first time kami makan di Noodles Station
saje je nak try, sebab tengok restoran nye ramai orang

masa belek menu tu, kami pening gak nak pilih
sebab restoran nye tak de suggestion feveret kat tepi menu
tu yang pening pala sikit nak memilih
akhir nye...menu pilihan kami

1) Pilihan Anuar..

air :: Vanilla Milk Shake

Makanan :: Wantan Noodle With Chicken Meat Loaf & Egg


2) Pilihan Abg Yeh ::

Air :: Angel Face (huh..nama bukan main lagi..)

Makanan :: Wantan Noodle With Tom Yam Seafood

3) Pilihan acu lak ::

Air :: Iced Honey Peach Fruit Tea

Makanan :: Wantan Noodle With Fried Chicken Dumpling

4) Dessert pilihan kami :: Banana Split Ice-Cream


masa air acu sampai kan, kami semua punya le terkejut
pastu ketawa mengekek...rasa nak pecah perut kami ketawa
nak tau sebab apa??
cuba korang tengok gambar nie

tu le sebab nye kami ketawa...besar bagak air yang acu order tu
tu boleh minum sampai 4 orang...hahahahaa
aduhai...tak penah le acu minum air sebanyak tu
sudah nye, air tu memang tak abis pun walau pun diaorang tolong minum kan

tobat acu tak nak order dah air tu lepas nie...
walau pun air tu memang sedap...huhuhu....

12 xoxo:

Jake's Daughter said...

Aku x penah lg singgah makan kt sini..Amacam foodnya...Ok x???

@cu SaYaNg said...

not bad la..sedap
price pun x mahal

hysMan.. said...

wahhh!!sodapp siutttt!!!
minta payung acu..
:p

Acu nape cawan nye chomel sangat lorr..
huhuuuu..
klu ambo tak cukup tu,maunye 3gelas..hehee...

echah_syed said...

acu..kita sama jek asik mkn jek..huhu :p

ice honey tu buat combi tergoda ler..yummy! :D

Dj Epoi said...

Gua pernah gi kat kedai tuh!!!!

Selalunya diaorang kasik yg gelas standard jew.....
Pasal Lu dapat yg Gelas XXX tuh ?

Le Lu ader share kat sana heheheheh.......Dj Epoi sekadar bergurau hehehhee

DaliaLiyana said...

amboi...sedapppnyer....dah la tghri2 ni..lapar...grrrr....pewut dah bunyi....heheh....

echah_syed said...

acu..jom gi umah combi kira duit :)

sakurasa 2 said...

mmmmmmm bestnya
sakur suka Banana Split Ice-Cream

Linda Latip said...

huhu kami pn ade mkn kat sni 2-3 kali tp lupe menu apa hehe..ko bagus la piah rajen sgh wat review makanan!

TokDon said...

wah makan2 best tu aku suka makan gak...best best sedap

Cik Kham & Co said...

betullah...giant size tuh...camner ko leh order gelas bosar camtu...wakkakaaaa....

nurdaniella said...

salam acu.. haha, akak pun dah terkekeh2 ketawa nih.. apasal big size betul gelas tu.. unik sungguh.. kalaulah akak tu, tak yah la order makan, sedut jer la air sampai abih.. tu pun tercungap2 kot..
p/s: kalaulah akak, bila dah tak abih tu, akak bawak jer gelas tu sekali balik.. hehe..