Followers

Saya Sangat Suka

Wednesday, July 29, 2009

Acu sangat suka laman web nie...
sebab apa acu suka???

Pertama::
acu dapat jumpa semula kawan2 sekolah dulu dan
dapat tambah kawan2 baru kat dalam nie
tak sabar acu nak genap kan 1000 friend dalam nie...


Kedua::
acu suka 'berperang' kat dalam nie


Ketiga::
dah penat 'berperang', acu 'bercucuk tanam' lak kat sini


kat sini


dan yg terbaru kat sini

Keempat::
acu boley chat dengan kawan2 kat sini

Kelima::
acu & si dia dapat share something kat laman web nie gak...

bila si dia keluar memancing, acu sanggup lepak kat umah
mengadap web nie je...I'M ADDICTED!!!!

kesimpulan nye...acu memang suka web nie..
so, kengkawan blog yg ada id dalam laman web nie add le acu

nickname :: Darling Pya
email address ::
sephiasayang@yahoo.com

3 xoxo:

nurdaniella said...

salam acu.. huhu.. dulu pun akak addict sekejap kat benda nih.. tapi terpaksa stop sebab terlalu melekakan.. sampai blog pun jadi bersawang.. huhu..

@cu SaYaNg said...

nurdaniella::

hahaha...acu ingt kn acu je jd mcm nie...rupa nye akak pun sama ye..

hysMan.. said...

da add daa..
hahahahaa..
acu,addict giler yea..
hahaha..
keep it up sis..
patotlah 24hours online je yea..
kat opis ngulor ar..
hehe