Followers

SophysOnline Shop

Monday, October 18, 2010

SophysOnline Shop???? apa tu???
pelik je bunyik nye...tak penah dengar pun


ok..ok...mai acu terang kan sikit..
SophysOnline Shop acu baru je wujud kan
kalau sebelum nie acu campur aduk kan blog personal acu dengan bisnes
selepas nie tidak lagi...

segala perkara berkaitan bisnes acu akan updet di SophysOnline
so, no more bisnes lagi dalam blog nie...
selepas nie, segala urusan bisnes boleh di capai di


http://sophysonline.blogspot.com/


selain tu SophysOnline Shop pun dah ada FB..
so, add la SophysOnline Shop sebagai salah sorang kawan korang dalam FB ek..
acu mohon sokongan daripada kawan-kawan semua...
harap korang semua sudi-sudi kan lah add link SophysOnline Shop
dalam blog list korang semua ya...
sayang korang...muahhhh

so, belum ada apa-apa post lagi..
insyaAllah akan acu updet secepat yang mungkin....
cuma buat masa sekarang nie blog tu masih dalam pembinaan

THANKS YOU SO MUCH in advance for all your support...


4 xoxo:

midiaida said...

wahhhh..chaiyyyok2..cpt2 hupdate ek..x sabo nak cuci mate..heheh..

@cu SaYaNg said...

midiaida::

tq darl...
insyaAllah...nnt i updet ya...

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

vic akan sokong acu dari atas, bawah, kiri dan kanan...

@cu SaYaNg said...

VIC::

tq sayang