Followers

Pengumuman Untuk Perempuan Xtra Size ..!!!!!!

Friday, October 29, 2010

Acu nak buat pengumuman untuk perempuan yang
saiz nye sewaktu dengan acu...




Butik MS READ ada membuat SALE untuk CLEARANCE STOCK
bertempat di butik MS READ kat Mines Shopping Fair
bermula pada hari nie 29-10-2010 hingga 31-10-2010
harga semua pakaian sekitar RM9 - RM69...


SANGAT...SANGAT...SANGAT...MURAH...!!!!

untuk yang belum penah ke Butik MS READ
harga tu memang melampau murah nye
sebab normal harga di MS READ over RM100
kalau below RM100 cuma tshirt kosong je..

so, kengkawan semua jangan lepas kan peluang nie tau...
acu baru je balik tengahari tadi...heheheee
cepat..sebelum ia nya kehabisan....

JOM SERBU...!!!!!!!!!!!!!!!!!


p/s::gambar ehsan en.GOOGLE...

6 xoxo:

azieazah said...

Rasanya kat Lot 10 dulu macam ada Butik Ms Read ni.. dah lupa.

Waaaa... mesti ACU borong sakan tu. Takpa, asal berbaloi.

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Mines je?? Tmpt lain takde?

rossoneri said...

huhu tiba2 teringat kat kwn akak kita,dia hanya beli baju kat kedai tu je..

@cu SaYaNg said...

kak azie::

hahahaa...tak de la over sangat masih lagi under bajet...

@cu SaYaNg said...

VIC::

ye sayang...dlm mail yg acu dapat cuma dinyatakan Mines je tempat nye...

@cu SaYaNg said...

rossoneri::

owh ye ke?? acu pun suka beli baju kat sini terutama nye bila ada sesuatu event...nie le butik yg acu tuju...