Followers

MOTO GP

Monday, October 11, 2010

Semalam baru je berakhir Moto GP untuk tahun 2010 nie
tak seperti
tahun lepas, kemenangan kali nie berpihak pada Rossi
tahniah..tahniah....tahniah..!!! tumpang gembira untuk Rossi
tapi sedih untuk diri sendiri....sob..sob..


kenapa lak nak sedih??
sedih sebab tahun nie acu tak dapat ke SIC..
sedih sebab acu kena keja...uwaaaaaaaaaaaaaa

kata Mr.EE::


"ala...tahun nie Moto GP tak best sangat pun...tak pegi pun tak pe"


betul ke tak best atau sekadar memujuk ati je?????

::gambar ehsan dari sini::


6 xoxo:

LotsOfLove-Pearls said...

hi acu cayang...
xpe acu...

nanti boleh datang lagi..
apply cuti awal2.

heeeeee..

*oh ya, contest tu untuk limit untuk 'orang' sahaja.
join ar acu..
heeeeee

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

peminat moto gp rupanya...
minat moto ke minat rossi?

alidyangon said...

Cu

tak baik boss hang buat macam tu, apa salahnya bagi cuti, bukan selalu, setahun sekali je.

Sekali cuti tengok motoGP, sekali F1, sekali Itu, sekali ini, sekali, sekali sekali...

Betul tak?

Lepas ni, ko tengok race Bot F1 pulak (tengok gambar aku ni)

Cian Acu.

@cu SaYaNg said...

LOL::

hopefully pjg umur thn dpn boley le pegi...hehehee

oh!utk org je ke??
ok..ok..nanti acu join ya..
kena cari idea utk karang cite nie..heheheee

@cu SaYaNg said...

VIC::

nak kata minat sangat tu tak la
minat acu lebih kepada race keta
tapi memandang kan event nie setahun sekali so,syok jugak layan sekali sekala..hehehee

@cu SaYaNg said...

bro alid::

betoi..betoi..hahahaaa

best ke race bot F1 tu???
lum penah tgk lagi...