Followers

We Are 14th...

Monday, November 22, 2010

SMS yang acu terima tepat jam 00:03 pagi tadi::


"Happy anniversary my dear...may our wish come true
and ALLAH bless us always...luv u so much n always..."


Ya..hari nie genap 14 tahun hubungan acu dengan Mr.EE
satu jangka masa yang lama...
seperti tahun-tahun yang lepas...dan setiap hari
tidak pernah sekali pun acu jemu untuk berdoa
semoga jodoh kami dipermudahkan ALLAH
semoga hubungan kami berakhir dengan satu ikatan yang sah
semoga hubungan kami berpanjangan selama nya..amin


Selama 14 tahun bersama terlalu banyak suka & duka
yang kami lalui bersama...
banyak susah & senang yang kami tempuh bersama
kalau di bukukan mahu berjilid-jilid buku yang terhasil...hehehe

Tak ada satu pun pasangan yang bercinta dalam dunia ni
yang tak mahu hubungan mereka berakhir ke jinjang pelamin
sama juga seperti kami...kami pun mengimpikan ke arah itu juga
tapi kita manusia hanya mampu merancang..
bila perancangan nak mendirikan masjid di utarakan
pasti ada saja halangan nya...

Hanya ALLAH yang tau hikmah disebalik semua halangan ni
acu sebagai hamba NYA hanya mampu berdoa yang terbaik
untuk diri acu & untuk Mr.EE...
begitu juga acu pohon dari kawan-kawan tersayang
semoga doa kan yang terbaik untuk kami berdua...

Andai ada jodoh antara kami, insyaALLAH satu hari nanti pasti
kami akan bersatu jua...TETAPI
jika sebalik nya...insyaALLAH acu pasrah & redha
dengan semua kehendak NYA...

Memandang kan hari ni hari istimewa kami
jadi, petang tadi acu & Mr.EE keluar dinner bersama..
kebetulan Mr.EE ada urusan di Klang
maka kami pun memilih untuk dinner di sebelah Klang saja..

Kalau ke Klang, tentu nya lah terkenal dengan seafood nya kan..
tapi kami berdua tak pernah makan kat sebelah sana
jadi, tak tahu mana tempat makan yang best
kami main redah saja tadi...hehehheee

sambil makan boleh menikmati permandangan laut...
tenang dan mendamaikan saja...terasa romantik pula..hahahhaa...poyo

Pilihan kami tadi tak ada lah melampau sangat
kami cuma pilih ikan kerapu, sotong & bamboo shout saja
bamboo shout ni memang kegemaran acu...

Rasa nya???? boleh tahan lah...
mungkin ada tempat lain yang lebih sedap daripada ni
tak apa lah...ni pertama kali kami makan kat kawasan Klang ni
kalau tak cuba tak tahu sedap atau tak kan???

Apa pun rasa makanan ni yang penting kami berdua gembira
semoga kegembiraan ini berpanjangan untuk selama nya..amin





"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

10 xoxo:

hysman said...

warghhhhhh 14 thn acu dgn mr.EE..
klu dah ade anak form 2 dah..
hehehe..
happy anniversary buat acu dan pasangan..
moga kekalan hingga jinjang pelamin..
tetttt...
hehehe......
mane lokasi bulan madu??
awww....
hahahaha..
:p

kakcik said...

Salam Acu...

kakcik doakan agar Allah permudahkan jodoh Acu dan Mr EE ke jinjang pelamin dan ke akhir hayat. Semoga segala rintangan sekiranya ada akan segera tersingkap pergi.

@cu SaYaNg said...

hysman::

hehehehe...tau tak pe...
lokasi bulan madu ek...
kalau bulan madu sekarang nie,
lain pulak jadi nye nanti...hehehee

@cu SaYaNg said...

kakcik::

amin...amin...amin...
terima kasih banyak2 kakcik...
semoga Allah makbul kan lah doa kakcik & acu...

Tn.Punya said...

semoga d panjangkan jodoh

Jumpa blog ni blog BEN.. semoga berjaya dalam dunia blog..

http://myvitrd.blogspot.com

hans said...

14 tahun?
lamanya

P/S : Jom Jalan - Jalan Cari Makan Di Kedai DENAI dekat Menara UOA Bangsar

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Vic kalau ke sana pasti makan di Muara Ikan Bakar. Tak pernah lagi makan kat tempat acu ni.

Tapi kenapa blurkan gambar Mr. EE? Nak juga kenal jejaka yg berjaya menambat hati acu ni.

@cu SaYaNg said...

Tn punya::

amin...

insyaAllah & terima kasih pada Tuan sebab sudi singgah ke sini

@cu SaYaNg said...

hans::

tu la kan...dah tingkatan 2 dah kalau ada anak...hehehe

@cu SaYaNg said...

VIC::

tu la...dah lepas makan baru teringat pasal Muara Ikan Bakar tu..perut pun dah kenyang..next time je lah kami ke sana..insyaAllah

acu blur kan sebab dia malu nak menonjolkan diri dia dalam blog acu..dia nie pemalu orang nye..heheheee