Followers

Awang Hitam

Tuesday, November 9, 2010

Korang baca paper Metro Ahad minggu lepas??
kisah isteri yang curang selepas terpaut hati dengan "Awang Hitam"
emm...acu pun penah diganggu dengan Awang Hitam nie...

acu selalu di ganggu dengan golongan Awang Hitam nie
daripada zaman belajar hingga la sekarang
tak henti-henti acu di "kejar" oleh mereka..
kadang-kadang sampai naik takut nak keluar sorang-sorang...

acu akui kebanyakkan mereka nie menyukai
perempuan yang big size...macam acu nie lah...
sebab tu lah, walau ke mana saja acu pegi
pasti ada je yang akan ikut...

sebelum acu berpindah ke rumah baru nie
acu tinggal di Sri Serdang..
kawasan rumah acu memang ramai lelaki berkulit hitam nie
setiap kali balik kerja je pasti ada yang mengunggu acu di tangga

kerjaya acu nie pulak "mengizinkan" acu balik tak tentu masa
kadang-kadang hingga larut malam
lagi lah buat acu jadi takut nak tinggal kat situ..

kadang-kadang tu seawal jam 7 pagi
dah ada yang tercongok depan kereta acu...
tunggu acu pegi keja...
Ya Allah!! memang la takut...
tapi acu terpaksa la berlakon selamba je
dalam hati Allah je yang tau...


dalam FB acu sendiri pun ada golongan Awang Hitam nie
kebanyakkan nye add acu sebab game..yang tu okay la
tapi ada jugak yang add acu sebab nak menagih cinta!!!
huh!! dah banyak Awang Hitam yang remove dari menjadi
kawan acu dalam FB nie..siap ajak acu kawin lagi..

tak dinafikan mereka nie sangat la pandai mengayat
selalu menggunakan "ayat-ayat manis" untuk memikat
helo...sori la ye...acu nie bukan seorang yang mudah cair
dengan ayat-ayat manis tu...malah naik menyampah lagi ada..

Antara mesej yang acu terima kat FB::


"You will not know how much I love you.
You will not know how much I miss you.
You have really made me feel very empty.
I wish you could feel my emptiness.
Pls. a line of message can do a bit for me."


huh!! menyampah!!! nak muntah...
maaf la acu nak reply...tak kose...
sekarang dah selamat dah acu remove dia...padan muka!!!

acu ingat lagi..ada sekali tu acu ke Metrojaya BB Plaza
acu pegi sorang je sebab ada nak beli hadiah kawin member
pastu acu diikut dari acu mula masuk MJ tu
sampai kan acu terpaksa minta tolong dengan salesgirls MJ
diaorang terpaksa bawa acu keluar ikut pintu belakang...

ada sekali tu, acu nak balik ke kampung
naik bas kat puduraya...kebetulan masa tu Mr.EE tak boleh
temankan acu..acu pegi sendiri
acu sampai awal kat Kotaraya tu so, acu pun jalan-jalan la kat situ dulu
dari setingkat demi setingkat acu diikut oleh Awang Hitam
hingga kan acu terpaksa minta tolong dengan sorang mamat Indonesia nie
terpaksa la dia "mengiringi" acu keluar dari Kotaraya
dan hantar acu hingga ke Puduraya...

ada jugak yang ikut acu pastu bagi acu sejambak bunga..gile!!!!

masa acu ke Swiss dulu pun ada jugak yang mengejar
dan sekali lagi terpaksa lah opismet acu merangkap bos acu time tu
berlakon menjadi "boifren" acu...

tu cuma secubit je pengalaman acu dengan Awang Hitam
ada banyak lagi...kalau nak diceritakan memang berjela le...
agak nye acu nie nak kena "kurus" baru lah diaorang berenti mengejar kot???




"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

13 xoxo:

bUdAk kEnTaNg said...

hahahaa..
see..mantop cu klu cu dpt awang hitam nih...mcm2 ado..
hahaaa...
tp mmg betul la,depa ni tak segan ke dok perangai lagu tu kat negara org..
pihak bkuasa mane cu??
awat tak gi repot kat polis...
kasi smack sama die..
aman donia acu dr awang hitam ni..
huuhuu

Aiza said...

takutnya piah....
ishh..kalau aku jadi hang mmg aku pasang bodyguard dah ni...
take care tau..

azieazah said...

Pernah juga dengar, taste Awang Hitam ni memang yg cubby dan montel...

Kita pun tak suka dgn golongan ni, tengok orang macam nak telan...

azlin hashim said...

aduhai... bahaya nyer acue.. kalo nk g mane2 jgn sorg2 tau.
kena bwak peneman! jg diri acue!

mizzyN said...

dieorang ni nak takel pun cara menakutkan aje. kat rumah sewa saya nie pun ada ramai mat hitam. memang saya takkan balik sorang2 la. kalau suami balik lambat lebih sanggup tunggu walaupun pkl 11 nak balik dgn dia.

@cu SaYaNg said...

budak kentang::

selagi tak membahaya kan tak de la acu nk p wat report polis...

@cu SaYaNg said...

aiza::

la nie dah pindah rumah lega la sikit...bodiguard?? emm...boley dipertimbangkan tu...hehehee

@cu SaYaNg said...

kak azie::

tu lah pasal....ntah apa la agak nye diaorng pikir kan masa kita lalu depan diaorang tu kan??

@cu SaYaNg said...

azlin::

masalah nye acu nie suka keluar sorang sebab senang nak bergerak ke mana2 saja...tapi insyaAllah acu akan berhati2...

@cu SaYaNg said...

mizzyN::

tu la...kalau betul nak pun tekel la betul2...jangan le main folo camtu je...menakutkan!

erisya nor said...

acu..mmg diorang suka ngan wanita yang gebu...masa kak erisya ke capetown dulu...satu pemandangan biasa jika si teman lelaki baring atas peha teman wanita masa dating di taman bunga..cushy gitu!

@cu SaYaNg said...

kak erisya::

kat Malaysia pun dah belambak macam tu kak oi...sakit mata kadang2 tu tengok...

Anonymous said...

Awang Hitam kebanyakanya lelaki tak bertanggungjawab dalam rumahtangga. Semua dibebankan pada kaum wanita. Di Benua Amerika and Eropah, Awang hitam tak mau kerja dan hidup atas wang pemerintah.Kurang agar juga mereka menghamilkan perempuan mat salleh dan biarkan anaknya jadi tanggungan kerajaan.